Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ανοιχτή και η αποχώρηση Μπιανκόν και η απόκτηση δεύτερου στόπερ πλην του Κάρμο

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ανοιχτή και η αποχώρηση Μπιανκόν και η απόκτηση δεύτερου στόπερ πλην του Κάρμο

Ο Μπιανκόν

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει σημαντικές πλέον πιθανότητες να φέρει πίσω τον Κάρμο την ώρα που εκτός από τον Αμπι παραμένει πιθανό να αποχωρήσει και ο Μπιανκόν από το κέντρο της άμυνας.

Ανοιχτό είναι το... παράθυρο και για άλλες αποχωρήσεις στην ομάδα του Ολυμπιακού σε σχέση με το κέντρο της άμυνάς του. Εκτός από τον Βέζο που δεν υπολογίζεται και τον Αμπι που θα συνεχίσει στη Σουόνσι ως δανεικός ενδέχεται να προκύψει αποχώρηση και του Γάλλου Τζουλιάν Μπιανκόν. Για τον Γάλλο που χρησιμοποιείται ως στόπερ αλλά η βασική του θέση είναι δεξιός μπακ υπάρχουν ήδη προτάσεις και μάλιστα και από μεγάλα Πρωταθλήματα.

Να τονιστεί πώς οι άλλοι διαθέσιμοι στόπερ για τους Ερυθρόλευκους και τον κόουτς Μεντιλίμπαρ είναι οι Πιρόλα, Ρέτσος, Ντόι και ο νεαρός Κουτσίδης με τον Ντόι να χρησιμοποιείται ως εξάρι σε πρώτη φάση. Τώρα ως προς το θέμα των προσθηκών. Σε αυτή τη φάση ο Ολυμπιακός έχοντας κάνει μία νέα πολύ καλή προσπάθεια έχει σημαντικές πιθανότητες να φέρει πίσω τον Νταβίντ Κάρμο. Ωστόσο εάν τελικώς φύγει και ο Μπιανκόν θα αποκτηθεί και ένας ακόμα σέντερ μπακ για το ρόστερ των Πειραιωτών για τη νέα σεζόν.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα