Σερβικά ΜΜΕ: «Πρόταση της ΑΕΚ στην Παρτίζαν για Σαλντάνια»

Σερβικά ΜΜΕ: «Πρόταση της ΑΕΚ στην Παρτίζαν για Σαλντάνια»

Newsroom
Ο Σαλντάνια της Παρτίζαν

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Σερβία, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση 5 εκατ. ευρώ στην Παρτίζαν για τον Βραζιλιάνο επιθετικό Ματέους Σαλντάνια, κάτι όμως που δεν επιβεβαιώνεται.

Ξανά στο προσκήνιο φέρνουν τα σερβικά ΜΜΕ την περίπτωση του Ματέους Σαλντάνια για την ΑΕΚ. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Mozzart, η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στην Παρτίζαν ύψους 5 εκατ. ευρώ συν μπόνους για τον 25χρονο Βραζιλιάνο φορ. Κάτι ωστόσο που δεν επιβεβαιώνεται.

Ο Σαλντάνια δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Παρτίζαν ως το καλοκαίρι του 2027. Στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν μετράει έξι συμμετοχές και τρία γκολ, ενώ προέρχεται από μια πολύ παραγωγική περσινή σεζόν κατά την οποία είχε βρει δίχτυα 18 φορές σε 34 εμφανίσεις με τον σερβικό σύλλογο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση επιθετικού με το τελευταίο όνομα να έρχεται από την Ισπανία και την κρούση που έκανε η Ένωση στη Ράγιο Βαγεκάνο για την απόκτηση του 29χρονου Ισπανού επιθετικού, Ραούλ ντε Τομάς. Μια υπόθεση που είναι ανοικτή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα