ΑΕΚ: «Ζωντανή» βιωματική περιγραφή των αγώνων στην OPAP Arena

ΑΕΚ: «Ζωντανή» βιωματική περιγραφή των αγώνων στην OPAP Arena

Newsroom
αεκ

bet365

Η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως για όλα της τα εντός έδρας παιχνίδια θα λειτουργήσει ο Ολοκληρωμένος Σχολιασμός Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής που προσφέρει «ζωντανή» βιωματική περιγραφή για τους φιλάθλους με προβλήματα όρασης.

Τη λειτουργία του Ολοκληρωμένου Σχεδιασμού Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής θα έχουν και φέτος τα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ στην «OPAP Arena». Η Ένωση γνωστοποίησε πως όλα της τα εντός έδρας παιχνίδια θα έχουν τη συγκεκριμένη λειτουργία που προσφέρει «ζωντανή» βιωματική περιγραφή για τους φιλάθλους με προβλήματα όρασης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΑΕΚ:

«Από τη πρώτη στιγμή λειτουργίας της OPAP ARENA, στόχος της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν να καταστήσει και να διατηρήσει το γήπεδό μας φιλικό προς ΟΛΟΥΣ τους φιλάθλους μας. Σε αυτό το πλαίσιο, και με σκοπό την καλύτερη δυνατή εμπειρία παρακολούθησης αγώνων για τους φίλους της ομάδας μας με προβλήματα όρασης, θα λειτουργήσει και την αγωνιστική περίοδο 2024-25 ο Ολοκληρωμένος Σχολιασμός Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής [ΑDeC)))livex]. Ένα σύστημα που προσφέρει «ζωντανή» βιωματική περιγραφή του (κάθε) αγώνα, το οποίο είχε υποδεχθεί θερμά από την πρώτη στιγμή και ο γνωστός φίλος της ΑΕΚ, Μάρκος Κυκιβαράκης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα