Ολυμπιακός: Οι παίκτες των Ερυθρόλευκων προπονήθηκαν την Παρασκευή και επιστρέφουν την Τρίτη

Ολυμπιακός: Οι παίκτες των Ερυθρόλευκων προπονήθηκαν την Παρασκευή και επιστρέφουν την Τρίτη

Οι παίκτες του Ολυμπιακού

bet365

Τελευταία ημέρα των προπονήσεων ήταν για τους παίκτες του Ολυμπιακού η Παρασκευή καθώς θα έχουν στη συνέχεια κάτι σαν μίνι άδεια έως και την Τρίτη.

Είναι κάτι το υπάρχον προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού το κάνει. Δηλαδή να δίνει ολιγοήμερα ρεπό στους ποδοσφαιριστές όταν βρίσκει την κατάλληλη ευκαιρία για να αποφορτίζονται ανάλογα. Να δίνεται έτσι η δυνατότητα στους παίκτες του συλλόγου να ξεφεύγουν λίγο από τις προπονήσεις αλλά και τους αγώνες των Πειραιωτών.

Οι παίκτες των Ερυθρόλευκων λοιπόν έκαναν την τελευταία τους προπόνηση νωρίς την Παρασκευή και θα γυρίσουν στις προπονήσεις την Τρίτη. Θα έχουν δηλαδή 3 ημέρες και... κάτι για να τις περάσουν με τις οικογένειές τους και τους δικούς τους ανθρώπους. Σε αυτή τη φάση να τονιστεί ξανά πώς τραυματίες είναι οι Τσικίνιο (που έλλειψε από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ), Ζέλσον, Γουίλιαν και ο Πασχαλάκης. Ειδικά για τους 3 πρώτους θα περιμένουν στον Ολυμπιακό να δουν την περαιτέρω πορεία τους για να διαπιστωθεί το πότε θα γυρίσουν στη δράση.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα