Εντεκάδα Ολυμπιακού: Οι πιθανότητες του Μασούρα για το βασικό σχήμα με τον Λεβαδειακό και τα δεδομένα με Γιαζίτζι

Ο Γιαζίτζι

bet365

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός που παρουσίασε πολύ καλά αγωνιστικά δείγματα με την Εθνική μοιάζει αλλά και είναι πιθανό να είναι βασικός με Λεβαδειακό. Τα δεδομένα για Γιαζίτζι.

Ο έμπειρος Έλληνας μεσοεπιθετικός, Γιώργος Μασούρας, είναι ένας εκ των παικτών που έχει κατά νου ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός. Για να τον έχει βασικό στο ένα εκ των δύο... φτερών της επίθεσης κόντρα στους Βοιωτούς και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι πριν τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μάλμε. Ο Μασούρας από τον χρόνο συμμετοχής του στην Εθνική έδειξε πώς έχει επανέλθει σε καλό επίπεδο μετά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε. Βέβαια τις τελικές του αποφάσεις το τεχνικό επιτελείο θα τις λάβει το Σάββατο, ήτοι μία ημέρα πριν τον αγώνα της Κυριακής στο φαληρικό γήπεδο.

Από τον «Μάσου» άλλωστε ο Ολυμπιακός περιμένει πολλά και για φέτος. Εκτός από τον Έλληνα διεθνή υπάρχει και η παράμετρος του Γιαζίτζι. Του χαρισματικότατου Τούρκου διεθνούς που αποκτήθηκε ως ελεύθερος.

Ο Μεντιλίμπαρ και το επιτελείο του Ολυμπιακού ετοιμάζουν το τελευταίο διάστημα τον Τούρκο ώστε να μπει για τα καλά στο κλίμα της ομάδας. Έχει τις πιθανότητές του να είναι στην αποστολή με τον Λεβαδειακό με το ζητούμενο να είναι από πλευράς χρονοδιαγράμματος στο να μπορέσει να λογίζεται ακόμα και για βασικός στο επόμενο ματς Πρωταθλήματος, αυτό με τον Αστέρα εκτός έδρας (στις 27 Οκτωβρίου). Γενικά πάντως ο Βάσκος τεχνικός είχε από την Παρασκευή τετ α τετ με τους παίκτες του (όπως με τον Ζέλσον) για το status της ετοιμότητάς τους και ήθελε να δει και την επιβάρυνση των διεθνών του και όχι μόνο.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα