Εντεκάδα Ολυμπιακού: Υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα με τον Λεβαδειακό οι Κοστίνια, Μουζακίτης και Κωστούλας 

Ο Μπάμπης Κωστούλας

bet365

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν έκανε ξεκάθαρες τις αποφάσεις του σε σχέση με την 11άδα που έχει στο μυαλό του για το ματς με τον Λεβαδειακό. Αρκετοί οι υποψήφιοι.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε τους λόγους του που άφησε εκτός συγκεκριμένους παίκτες από το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός (Κυριακή στις 16.00 με τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE SPORTS TV 1). Για παράδειγμα οι Ζέλσον και Γουίλιαν προφυλάσσονται ενόψει της συνέχειας που ακολουθεί ενώ για τον Γιαζίτζι κρίθηκε πώς δεν ήταν το κατάλληλο timing για να μπει αποστολή.

Από εκεί και πέρα δεν είναι τόσο απλό να γίνουν ασφαλείς και σωστές εκτιμήσεις επί της 11άδας με τον Μεντιλίμπαρ γενικά να μην είναι ξεκάθαρος ως προς τις προθέσεις του και να μην ανοίγει για τα καλά τα χαρτιά του για το βασικό σχήμα. Η τάση θα είναι πάντως να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα σκεπτόμενος και το Μάλμε - Ολυμπιακός σε επίπεδο διαχείρισης των παικτών του. Αναφορικά με τα πρόσωπα για την 11άδα οι πιτσιρικάδες Μουζακίτης και Κωστούλας έχουν θέσει για τα καλά υποψηφιότητα για βασικοί. Ο Μουζακίτης για το κέντρο και ο Κωστούλας είτε για πίσω από τον στράικερ είτε για τη μία εκ των 2 θέσεων των εξτρέμ.

Ξεκινώντας από το τέρμα ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια και ενώ στην άμυνα οι τρεις επικρατέστεροι είναι οι Ορτέγα, Κάρμο και Ρέτσος και από εκεί και πέρα δεξιά είτε θα είναι ο Κοστίνια είτε ο Ροντινέι. Δεν είναι καθόλου σίγουρο πώς θα επιλεγεί δεξιά πλευρά με Κοστίνια - Ροντινέι ωστόσο ανεξαρτήτως αυτού ο Πορτογάλος έχει τις πιθανότητές του για βασικός.

Για το κέντρο μία εκδοχή είναι με Εσε, Μουζακίτη και Κωστούλα πίσω από τον Ελ Καμπί. Μία 2η είναι με τον Τσικίνιο να επιστρέφει στον ρόλο του ως δεκάρι (προφανώς συν τους Εσε και Μουζακίτη). Για τα 2... φτερά οι καθαρόαιμοι εξτρέμ της αποστολής είναι οι Μασούρας και Βέλντε. Είναι πιθανότερο να δούμε βασικό τον Μασούρα συγκριτικά με τον Νορβηγό ακραίο.

Υπενθυμίζεται πώς στην αποστολή για το Ολυμπιακός - Λεβαδειακός είναι οι: Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Μπότης, Πιρόλα, Ροντινέι, Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας, Τσικίνιο, Μπιανκόν και Ανδρούτσος.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα