«Αν ο Άρης περάσει με αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ, μπαίνει στην κουβέντα για τον τίτλο»

Newsroom
«Αν ο Άρης περάσει με αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ, μπαίνει στην κουβέντα για τον τίτλο»

bet365

Ο Μιχάλης Τσόχος σχολιάζει τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, τονίζοντας πως, έτσι όπως παρουσιάζονται οι ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, η αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Άρης την ερχόμενη εβδομάδα θα μας δείξει αν οι «κίτρινοι» πρέπει να θεωρούνται βάσιμοι διεκδικητές του τίτλου.

Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ έληξε ισόπαλο, ο Ολυμπιακός γκέλαρε με τον Λεβαδειακό, ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Κρήτη και ο Άρης επικράτησε της Athens Kallithea για την όγδοη αγωνιστική της Super League, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μιχάλης Τσόχος σχολιάζει τα όσα έγιναν στα ματς των διεκδικητών του τίτλου, τονίζοντας πως αν κι εφόσον ο Άρης περάσει με αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ την ερχόμενη εβδομάδα, τότε θα πρέπει να μπει για τα καλά στην κουβέντα για τον τίτλο!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα