Άρης: Η στροφή του Μάντζιου στον Παναθηναϊκό και το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές

Άρης: Η στροφή του Μάντζιου στον Παναθηναϊκό και το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές

Newsroom
Ο Μάντζιος

bet365

Ο Άκης Μάντζιος συνηθίζει να ξεκινά την εβδομάδα της προετοιμασίας με ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές και το μήνυμα που έστειλε σήμερα (22/10) ήταν ξεκάθαρο ως προς τη νοοτροπία που θα πρέπει να έχουν απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι «κίτρινοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους με μοναδικό πρόβλημα την ίωση του Φαμπιάνο Λέισμαν δίχως επί του παρόντος να τίθεται θέμα απουσίας του από τον αγώνα του Ολυμπιακού Σταδίου. Ο Άκης Μάντζιος πάντα ξεκινά την προετοιμασία με πρόχειρο απολογισμό της εβδομάδας που προηγήθηκε αλλά και την οριοθέτηση στόχων ενόψει των αγώνων που προβλέπει η τωρινή. ««Θέλω να σας συγχαρώ για τη νίκη. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και με υπομονή ήρθε η νίκη η οποία ήταν σημαντική από πολλές απόψεις απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε μαζική άμυνα», είπε.

Περισσότερο στάθηκε στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. «Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε, με το ίδιο σκεπτικό και την ίδια προσέγγιση σε όλα τα ματς. Με το ίδιο πνεύμα… Μας περιμένει ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς το οποίο θα προσεγγίσουμε όπως όλα μέχρι τώρα», είπε μεταξύ άλλων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα