Ολυμπιακός: Η προοπτική της ανάληψης επιτελικής θέσης στο τμήμα scouting από τον Ακκά 

Ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Χρήστος Ακκάς - σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν - έχει σημαντικές πιθανότητες να αναλάβει στον σύλλογο του Ολυμπιακού τον ρόλο του chief scout.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πάντα αναζητά νέα στελέχη για να κάνει ακόμα καλύτερο το οργανόγραμμά της. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο υπάρχει η προοπτική της συνεργασίας με τον Χρήστο Ακκά.

Αρχικά να τονιστεί πώς ο Ακκάς ήταν στην ολλανδική Φέγενορντ, στην οποία και είχε χρέη scout και chief scout επί μια τριετία. Πριν από την Ολλανδία ήταν επί σειρά ετών στον ΠΑΟΚ.

Ο Χρηστός Ακκάς σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν είναι ιδιαίτερα πιθανό να κλείσει στον Ολυμπιακό ως αρχισκάουτερ. Ο 32χρονος είχε ξεκινήσει από τις υποδομές του ΠΑΟΚ ως scout. Στον Ολυμπιακό να θυμήσουμε πώς υπήρξαν αποχωρήσεις σχετικά με το τμήμα scouting από τη στιγμή που δεν συνέχισε στον σύλλογο ο Αντόνιο Κορδόν (που είχε και τον γιο του στο συγκεκριμένο τμήμα).

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του Ολυμπιακού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα