Ολυμπιακός: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Γιαζίτζι, δεύτερη φορά παθαίνει ρήξη χιαστού

Ολυμπιακός: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Γιαζίτζι, δεύτερη φορά παθαίνει ρήξη χιαστού

Ο Γιαζίτζι

bet365

Ο Τούρκος χαφ που είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό με χιαστό στο δεξί του πόδι την πρώτη του χρονιά στη Λιλ είναι ράκος ψυχολογικά αλλά δεδομένα έχει τη στήριξη όλου του Οργανισμού του Ολυμπιακού.

Γκίνια, ατυχία, κακοδαιμονία και ότι άλλη λέξη μπορεί να γραφτεί σε αυτό το επίπεδο. Όλα αυτά μαζί για τον έμπειρο Τούρκο διεθνή μεσοεπιθετικό, Γιουσούφ Γιαζίτζι, που είναι χάλια ψυχολογικά (όπως είναι λογικό και αναμενόμενο) μετά την επιβεβαίωση της ρήξης χιαστού στο αριστερό του γόνατο. Ένας τραυματισμός που προήλθε από την πρώτη του ever παρουσία με τα χρώματα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ότι και να αποτυπωθεί γραπτώς σε τέτοιες περιπτώσεις είναι δύσκολο να περιγράψει μία τόσο ζόρικη κατάσταση για έναν παίκτη. Μάλιστα λίγα χρόνια πριν και ειδικότερα την πρώτη του σεζόν στη Λιλ ο Γιαζίτζι είχε υποστεί ξανά ρήξη χιαστού (στο δεξί του γόνατο).

Ο Γιαζίτζι τότε έκανε τεράστια προσπάθεια (ακόμα και μέσω ειδικών προγραμμάτων) και επανήλθε στη δράση και το ποδοσφαιρικό προσκήνιο. Μπορείτε να δείτε εδώ και το σχετικό βίντεο με το πρόγραμμά του που είχε ανεβάσει η Λιλ το 2020. Στη Λιλ ο Γιαζίτζι ήταν από το 2019-2020 έως και πέρυσι (έχοντας μέσα σε αυτό το διάστημα και θητεία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Τραμπζονσπόρ με δανεισμούς).

Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Θα τα δώσει όλα για να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός στους αγωνιστικούς χώρους έχοντας φυσικά και την απόλυτη και μεγάλη στήριξη του Οργανισμού του Ολυμπιακού ενώ και οι άνθρωποι της Τραμπζονσπόρ του έστειλαν μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα