Τελευταία ευκαιρία για Βέμερ

Τελευταία ευκαιρία για Βέμερ

Gazzetta team
Τελευταία ευκαιρία για Βέμερ

bet365

Η υπόθεση του Γιενς Βέμερ πήρε αναβολή για μία εβδομάδα, με την πλευρά του Γερμανού αμυντικού να ξεκαθαρίζει πως θα είναι η τελευταία που δίνει την συγκατάθεσή της.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Για την επόμενη εβδομάδα μετατέθηκε η εκδίκαση της προσφυγής του Γιενς Βέμερ κατά του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να έχουν μία τελευταία ευκαιρία προκειμένου να βρουν λύση στο θέμα του Γερμανού αμυντικού.

Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισε ο Πάρης Ατλαμάζογλου, ο οποίος εκπροσωπεί τον 32χρονο μπακ, αυτή είναι η τελευταία που η πλευρά του παίκτη που συναινεί σε αναβολή, απαιτώντας την πλήρη εξόφληση της οφειλής και όχι μέρος αυτής.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό ο λογαριασμούς του έμπειρου αμυντικού είναι μπλοκαρισμένος, επειδή δεν έχει πληρωθεί η εφορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα