Πέλκας στο Gazzetta: «Μας προβλημάτισε λίγο το πρώτο μέρος, στο 2ο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και δίκαια νικήσαμε»

Ο Πέλκας

bet365

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της Μπασακσχεχίρ μετέφερε μετά από ερώτηση του Gazzetta το τι πήγε καλά και τι όχι στο Ιρλανδία - Ελλάδα. Τι απάντησε ο Χατζηγιοβάνης για τα 2 ματς του ως βασικός.  Αποστολή στην Ιρλανδία, Δημήτρης Τομαράς

Οι Δημήτρης Πέλκας και Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν είναι μόνο δύο παίκτες που αγωνίζονται στην Τουρκία. Ο μεν Πέλκας στη Μπασακσχεχίρ και ο δε Χατζηγιοβάνης στην Εγιουσπόρ. Μετά το τέλος του αγώνα της Ελλάδας στην Ιρλανδία (0-2) και οι δύο μεσοεπιθετικοί μίλησαν στη μεικτή ζώνη του στάδιου Aviva.

Ο Πέλκας μετά από την ερώτηση του Gazzetta για το τι του άρεσε και τι όχι από τον αγώνα στην Ιρλανδία σχολίασε πώς «νομίζω ότι όλους μας προβλημάτισε λίγο το πρώτο ημίχρονο γιατί δεν κάναμε κάποια πράγματα τα οποία θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει. Στο 2ο βάλαμε και νωρίς το γκολ και πατούσαμε πολύ καλύτερα στο παιχνίδι. Είχαμε όλο τον έλεγχο. Δεν κινδυνεύσαμε εκτός από μία περίπτωση που ήταν κλασική ευκαιρία των Ιρλανδών. Νομίζω ότι ήταν στα μέτρα μας το παιχνίδι και δίκαια νικήσαμε».

Από τη μεριά του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ερωτηθείς από το Gazzetta για τις 2 σερί συμμετοχές του ως βασικός στην Εθνική υπογράμμισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκίνησα αυτά τα 2 παιχνίδια με την Εθνική. Δουλεύω πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Εσείς οι δημοσιογράφοι δεν είστε εκεί για να το δείτε. Ο προπονητής με εμπιστεύεται και για να με βάζει κάτι θα βλέπει σε μένα και τον ευχαριστώ που μου έδωσε αυτές τις ευκαιρίες. Και εγώ από την πλευρά μου προσπάθησα να κάνω αυτά που μου ζήτησε ο προπονητής. Στο 1ο παιχνίδι δεν φάνηκα πολύ επιθετικά γιατί δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσω γιατί κάναμε ένα κακό ημίχρονο. Με την Ιρλανδία θεωρώ πώς ήταν καλύτερο το παιχνίδι για μένα. Ήμουν καλός με τη μπάλα στα πόδια. Δεν έκανα λάθη.

Αμυντικά γιατί ο Ιβάν θέλει να βοηθάω και αμυντικά, προσπαθώ να τρέχω και να βοηθάω και αμυντικά. Θεωρώ ότι και με την Ιρλανδία και στο προηγούμενο παιχνίδι αμυντικά ήμουν πολύ καλός στο τακτικό κομμάτι. Παιχνίδι με παιχνίδι και εγώ - γιατί όπως είπες και εσύ είμαι καινούριος ως βασικός και αυτό ήταν το 3ο μου παιχνίδι - και ευκαιρία με την ευκαιρία θα δίνω και εγώ περισσότερα πράγματα γιατί δεν ήταν και εύκολο το παιχνίδι με την Ιρλανδία».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα