Εθνική Ελλάδος: Η «γαλανόλευκη» συμπλήρωσε έναν χρόνο αήττητη!

Εθνική Ελλάδος: Η «γαλανόλευκη» συμπλήρωσε έναν χρόνο αήττητη!

Newsroom
ethniki irlandia

bet365

Η «γαλανόλευκη» διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της, καθώς έδω κι έναν χρόνο διατηρεί ένα αήττητο σερί με την τελευταία της ήττα σε επίσημο ματς να έχει καταγραφεί τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Εθνική Ελλάδος σε αυτό το break του Nations League, μάς χάρισε μοναδικές στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας, με το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να καταθέτει ψυχή στον αγωνιστικό χώρο τιμώντας τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Το έπος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο «Γουέμπλεϊ» και η εντός έδρας νίκη με 2-0 κόντρα στην Ιρλανδία ήταν αρκετά ώστε η «γαλανόλευκη» να κάνει το 4/4 στον όμιλό της στη League B της διοργάνωσης. Πλέον είμαστε φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο γκρουπ και την άνοδο στη League A.

Πέραν του ότι η Ελλάδα σημείωσε το πρώτο γκολ της ιστορίας της απέναντι στους Άγγλους, στο τρέχον διάλειμμα κατάφερε να συμπληρώσει έναν χρόνο αήττητη σε επίσημο αγώνα εθνικών. Το τελευταίο αρνητικό αποτέλεσμα των διεθνών μας είχε καταγραφεί τον Οκτώβριο του 2023, όταν το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ είχε χάσει με το οριακό 0-1 στην «OPAP Arena», από την Ολλανδία.

Έκτοτε, μετράμε πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες κι έναν αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι από τη Γεωργία ,για τα προκριματικά του EURO 2024.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Ελλάδας μετά την τελευταία της ήττα:

  • 21/11/23 Ελλάδα – Γαλλία (2-2)
  • 21/3/24 Ελλάδα – Καζακστάν (5-0)
  • 26/3/24 Γεωργία – Ελλάδα 0-0 (αποκλεισμός στα πέναλτι)
  • 7/9/24 Ελλάδα – Φινλανδία (3-0)
  • 10/9/24 Ιρλανδία – Ελλάδα (0-2)
  • 10/10/24 Αγγλία – Ελλάδα (1-2)
  • 13/10/24 Ελλάδα – Ιρλανδία (2-0)
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα