Formula 1: O Hamilton έκανε και τον πυροσβέστη (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Formula 1: O Hamilton έκανε και τον πυροσβέστη (vid)
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 προσπάθησε να περιορίσει τις ζημιές στη W13 στο Βέλγιο.

Το Grand Prix Βελγίου δεν κράτησε πολύ για τον Lewis Hamilton. Ο 37χρονος τέθηκε εκτός μάχης στον πρώτο κιόλας γύρο του δέκατου-τέταρτου αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Μάλιστα, αυτή ήταν μόλις η πέμπτη φορά στα 302 Grand Prix που έχει λάβει μέρος, που εγκατέλειψε με το «καλημέρα». Στατιστικό που συνδυάζεται βέβαια με το γεγονός πως έχει πετύχει και το εξωπραγματικό: να έχει 103 pole positions – περισσότερες από κάθε άλλο οδηγό στην ιστορία του σπορ.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως οι 3 από τις 5, έχουν έρθει στο Βέλγιο και την πίστα του Σπα-Φρανκορσάμπ. Πάντως αυτή ήταν μετά από δική του ευθύνη, αφού ξεκαθάρισε εξ αρχής πως η επαφή με την Alpine A522 του Φερνάντο Αλόνσο ήταν δικό του λάθος. Άσχετα με το σόου που έχει ακολουθήσει

Λούις Χάμιλτον

Ένα video στον επίσημο λογαριασμό της Formula 1 στα social media, μαρτυρά πως αφού δεν κάλυψε ούτε έναν από τους 44 γύρους του αγώνα της περασμένης Κυριακής, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έκανε κάτι άλλο για να δικαιολογήσει το μεροκάματο.

Με την πληγωμένη W13 E Performance να καπνίζει μετά την ανώμαλή προσγείωσή της στη Λε Κομπ, πήρε την κατάσταση και τον… πυροσβεστήρα στα χέρια του, ώστε να διασφαλίσει πως δεν θα προκληθεί φωτιά που θα προκαλέσει περεταίρω ζημιά στο μονοθέσιό του.

 

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί…

Επόμενος αγώνας της φετινής σεζόν είναι το Grand Prix Ολλανδίας, που διεξάγεται την προσεχή Κυριακή στην πίστα του Ζάντβοορτ.

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!