ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Με 67 πληρώματα θα ξεκινήσει ο αγώνας

Κώστας Παστρίμας
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Με 67 πληρώματα θα ξεκινήσει ο αγώνας
Μετά τον τεχνικό έλεγχο προέκυψε ο τελικός αριθμός των αυτοκινήτων που θα πάρουν εκκίνηση.

Βήμα-βήμα φτάνουμε όλο και πιο κοντά στην έναρξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Το τελευταίο στάδιο πριν από την πανηγυρική εκκίνηση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ήταν ο τεχνικός έλεγχος των αυτοκινήτων που θα πάρουν μέρος στον αγώνα.

Ο τεχνικός έλεγχος ολοκληρώθηκε και όπως προέκυψε μετά το τέλος του, εξήντα επτά (67) πληρώματα τον πέρασαν επιτυχώς και σήμερα θα ανέβουν στη ράμπα της αφετηρίας στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Τον αγώνα δεν θα εκκινήσουν οι Αντριεν Φουρμό / Αλεξαντερ Κορία, όπως γνωρίζουμε ήδη. Δεν θα εκκινήσουν επίσης οι Μάουρο Μιέλε / Λούκα Μπελτράμε, ενώ εκτός αγώνα τέθηκαν και οι Χαμέντ Αλ Γουαχαΐμπι / Ίλκα Μίνορ, λόγω τραυματισμού του οδηγού.

» Μπορείτε να δείτε τη σειρά εκκίνησης της Υπερειδικής Διαδρομής του ΟΑΚΑ εδώ.

Ακούστε το podgazzt για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, στο οποίο οι Κώστας Παστρίμας και Κώστας Μπιτσικώκος συζητούν για τις ιδιαιτερότητες στη σχεδίαση του φετινού αγώνα, την υπερειδική διαδρομή στο Ολυμπιακό Στάδιο, την επιστροφή του Σεμπαστιάν Λεμπ, τα φαβορί για τη νίκη και υπενθυμίζουν τους κανόνες που πρέπει να τηρούν οι θεατές στις ειδικές διαδρομές.

 

» Βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για το ΕΚΟ Ραλλυ Ακρόπολις στον πλήρη, διαδραστικό οδηγό του gazzetta.

» Μείνετε μαζί μας και στο Spotify, με ένα click ΕΔΩ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!