Jeep: Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης e-Freedom

Jeep: Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης e-Freedom

Κώστας Παστρίμας
Jeep: Νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης e-Freedom
Η Jeep παρουσίασε το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης e-Freedom για ακόμα πιο εύκολη απόκτηση του αγαπημένου σας μοντέλου.

Τα άλματα της Jeep στον τομέα του εξηλεκτρισμού είναι σπουδαία τα τελευταία χρόνια και πλέον σχεδόν όλη η γκάμα της περιλαμβάνει τα αποδοτικά υβριδικά και Plug-In υβριδικά συστήματα. Η αναβάθμιση των μοντέλων της Jeep συνοδεύεται και από μια σύγχρονη υπηρεσία χρηματοδότησης η οποία κάνει ακόμα πιο προσιτή την απόκτηση ενός μοντέλου της αμερικανικής μάρκας.

Για να καταστήσει ακόμα πιο συμφέρουσα την επιλογή ενός εξηλεκτρισμένου οχήματος, η Jeep προσφέρει το πρόγραμμα χρηματοδότησης Jeep e-Freedom που είναι διαθέσιμο μέσω της FCA Bank. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαμηλή προκαταβολή και ιδιαίτερα χαμηλή μηνιαία δόση. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Jeep Renegade e-Hybrid η μηνιαία δόση είναι μόλις 261 ευρώ/μήνα, ενώ εξίσου μεγάλο πλεονέκτημα αποτελεί η δυνατότητα που δίνεται στο χρήστη στο τέλος του προγράμματος να αποκτήσει ένα νέο υβριδικό ή αμιγώς ηλεκτρικό Jeep, σύμφωνα με το πώς θα έχουν διαμορφωθεί οι ανάγκες του στο πέρασμα του χρόνου.

Jeep

Η αρχική τιμή της παραπάνω προσφοράς αφορά στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Renegade Longitude e-Hybrid (28.300 ευρώ), η οποία εκτός από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων εφοδιάζεται και με ένα πλήρες πακέτο εξοπλισμού, άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Το πρόγραμμα e-Freedom συνδυάζεται με εργοστασιακή 4ετή εγγύηση με ισχύ έως 160.000 χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Jeep

Χάρη στα καινοτόμα συστήματα e-Hybrid και Plug-in Hybrid 4xe, οι αγοραστές μπορούν να απολαύσουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Jeep. Ανάμεσα σε αυτά τα προνόμια συναντάει κανείς το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, την ελεύθερη πρόσβαση στο Δακτύλιο, τις χαμηλές καταναλώσεις καυσίμου και εκπομπών ρύπων, δυνατότητα ηλεκτροκίνησης έως 50 χιλιόμετρα, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας για τα 4xe και σύστημα 4Χ4 σε όλα τα μοντέλα.

Jeep

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!