ΕΚO Ράλλυ Ακρόπολις: Η Citroen Καρέλλης έτοιμη και για το φετινό αγώνα

Νίκος Γιαννούλας
ΕΚO Ράλλυ Ακρόπολις: Η Citroen Καρέλλης έτοιμη και για το φετινό αγώνα
Βρεθήκαμε στο Iaveris Park στη Μαλακάσα και γνωρίσαμε από κοντά την πολλά υποσχόμενη, για μια ακόμα χρονιά, συμμετοχή της Citroen Καρέλλης στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η Citroen Καρέλλης συμμετέχει και φέτος, με οδηγό τον Χρυσόστομο Καρέλλη και συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη, στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. «Όπλο» τους ένα Citroën C3 Rally2 εξελιγμένο από την αγωνιστική ομάδα TRT.

karellis team


Το C3 Rally2 της ομάδας, με κινητήρα 1598 cc, αποδίδει 282 ίππους με μόνιμη τετρακίνηση, μέγιστη ροπή 400 Nm στις 4.000 στροφές και διαθέτει σειριακό 5τάχυτο κιβώτιο με διπλό συμπλέκτη. Όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, του αυτοκίνητο διαθέτει «αέρα νίκης» και καθώς το πλήρωμα είναι πλέον εξοικειωμένο με αυτό από το παρελθόν, έχει όλα τα εχέγγυα για τερματισμό και μια καλή παρουσία.

karellis team


Το ελληνικό πλήρωμα Καρέλλη – Παναγιωτούνη, θα αγωνισθεί με τη μεγάλη χορηγία του Ομίλου Συγγελίδη και της εταιρείας ταχυμεταφορών DHL, αλλά και την υποστήριξη της Santander Consumer Finance (SCF) που δραστηριοποιείται στην καταναλωτική χρηματοδότηση, της διεθνούς εταιρείας λιπαντικών TOTAL Energies, καθώς και της Eurorepar Car Service του ομίλου Stellantis. Ακόμη, την αγωνιστική ομάδα υποστηρίζουν η Λόξας ΑΕ, με εξοπλισμούς συνεργείων καθώς και η τοπική εταιρεία της Λαμίας PPG Μπάκας με προϊόντα βαφής αυτοκινήτων.

karellis team


Η TRT βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, πλήρως εξοπλισμένη, με ειδικό κινητό συνεργείο που θα υποστηρίξει το αυτοκίνητο στο Service Park του αγώνα, για να εξασφαλίσει μαζί με τους μηχανικούς της KARELLIS GROUP άρτια τεχνική εξυπηρέτηση.


Να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της KARELLIS GROUP, Χρυσόστομος Καρέλλης, αποτελεί τη δεύτερη γενιά ενός Ομίλου που εκπροσωπεί στην Κεντρική Ελλάδα τις σημαντικότερες μάρκες της παγκόσμιας αυτοκίνησης, όπως Citroën, Opel, DS Automobiles, Peugeot, Mazda, Jeep, Isuzu, και πρόσφατα την MG.

karellis team


Κατά την παρουσίαση της ομάδας και του αυτοκινήτου στο χώρο του Iaveris Park στη Μαλακάσα, το παρών έδωσαν οι κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας (Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών), Δημήτρης Καββούρης (Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Συγγελίδη), Λευτέρης Σαμαράς (Διευθύνων Σύμβουλος DHL), παράγοντες από την οργάνωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και στελέχη του Ομίλου Συγγελίδη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!