Σόρντο: «Θα είναι απίστευτο να επαναλάβουμε το 1-2-3»

Κώστας Μπιτσικώκος
Σόρντο: «Θα είναι απίστευτο να επαναλάβουμε το 1-2-3»
Ο Ισπανός οδηγός της Hyundai Motorsport στοχεύει και φέτος σε μία θέση στο βάθρο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Με την εμπειρία αλλά και την ταχύτητά του στα χωμάτινα ράλλυ, ο Ντάνι Σόρντο αποτελεί εγγύηση για ένα θετικό αποτέλεσμα στο προσεχές ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Αρκεί να μείνει μακριά από απρόοπτα, τα οποία είναι στην... ημερήσια διάταξη του εθνικού μας αγώνα.

«Το Ράλλυ Ακρόπολις είναι πραγματικά σκληρό, στοιχείο που χαρακτηρίζει αυτού του τύπου τους χωμάτινους αγώνες. Σε γενικές γραμμές υπάρχει αρκετή πρόσφυση, καθώς η επιφάνεια είναι αρκετά σκληρά για τα ελαστικά», ανέφερε ο 40χρονος Ισπανός που πέρυσι τερμάτισε στην 3η θέση στην Ελλάδα. Έτσι ολοκλήρωσε το απίστευτο 1-2-3 για τη Hyundai Motorsport.

Δείτε πώς η Hyundai κατέλαβε και τις 3 θέσεις του βάθρου στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Σχετικά με το στήσιμο του i20 N Rally1, ο Σόρντο ανέφερε: «Συνήθως αυξάνουμε τη διαδρομή της ανάρτησης στην Ελλάδα σε σχέση με άλλους αγώνες, λόγω της επιφάνειας με τις πέτρες. Δεν πρόκειται για σημαντικά αλλαγή, αλλά προσφέρει λίγη περισσότερη προστασία στο αυτοκίνητο».

Ο Ισπανός ανέφερε ότι η ζέστη στην Ελλάδα αντιμετωπίζεται με περισσότερο νερό και κατάλληλη προετοιμασία. Όσον αφορά το εκπληκτικό αποτέλεσμα της Hyundai στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2022, είπε: «Θα είναι απίστευτο να επαναλάβουμε φέτος το 1-2-3 που κάναμε πέρυσι. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το καλύτερο από το αυτοκίνητο, να αποφύγουμε τα λάθη και να κερδίσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

WRC

Photo Credits: Hyundai Motorsport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!