Νεβίλ προς τους Έλληνες θεατές: «Μείνετε σε ασφαλή σημεία, ακούτε τις οδηγίες των κριτών»

Κώστας Μπιτσικώκος
Νεβίλ προς τους Έλληνες θεατές: «Μείνετε σε ασφαλή σημεία, ακούτε τις οδηγίες των κριτών»
Ο Βέλγος οδηγός της Hyundai Motorsport έστειλε μέσω του Gazzetta το μήνυμά του προς τους φίλους του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η τήρηση των κανόνων ασφαλείας είναι το Α και το Ω στους αγώνες του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Ιδίως στους αγώνες ράλλυ, όπου δεν υπάρχουν κερκίδες και οι θεατές στέκονται κοντά στις ειδικές διαδρομές.

Μιλώντας αποκλειστικά στο gMotion by Gazzetta, ο Τιερί Νεβίλ απευθύνθηκε στους Έλληνες θεατές. «Το πρώτο μήνυμα που θέλω να στείλω στους θεατές έχει να κάνει με την ασφάλεια. Παραμείνετε σε ασφαλή σημεία, να ακούτε τις οδηγίες των κριτών και των διοργανωτών. Απλά προσπαθήστε να απολαύσετε το θέαμα», δήλωσε ο νικητής του περσινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Ο Βέλγος οδηγός της Hyundai Motorsport δηλώνει πάντα εντυπωσιασμένος από την μαζική και ενθουδιώδη παρουσία των Ελλήνων στα ράλλυ. «Οι Έλληνες είναι από τους πιο παθιασμένους θεατές σε όλο τον κόσμο και οι αγώνες ράλλυ είναι πολύ δημοφιλείς στην Ελλάδα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε εξαιρετική υποστήριξη και ανυπομονώ να συναντήσω όλους τους θεατές που θα μας επευφημούν κατά το μήκος των ειδικών διαδρομών».

WRC

Photo Credits: Hyundai Motorsport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!