Η DHL Express στηρίζει τη συμμετοχή Citroen Καρέλλης στο ΕΚΟ Rally Acropolis 2023

Νίκος Γιαννούλας
Η DHL Express στηρίζει τη συμμετοχή Citroen Καρέλλης στο ΕΚΟ Rally Acropolis 2023
Η DHL Express, ο ηγέτης των διεθνών ταχυμεταφορών, δηλώνει παρούσα στην ιστορική διοργάνωση Rally Acropolis 2023, στηρίζοντας από τη θέση του Επίσημου Χορηγού τη συμμετοχή της Citroen Καρέλλης.

Η DHL επιλέγει να στηρίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το δίδυμο των Χρυσόστομου Καρέλλη στη θέση του οδηγού και Ηλία Παναγιωτούνη σε εκείνη του συνοδηγού.
Η ταχύτητα, η προσήλωση στο στόχο και το πάθος, βασικά χαρακτηριστικά του ελληνικού πληρώματος, θα αρκούσαν για να δημιουργήσουν μία τέλεια σύνδεση με τις αξίες της DHL Express.

Τίποτα από αυτά όμως δεν οδηγούν στην επιτυχία, χωρίς την ασφάλεια. Πρόκειται για το κυρίαρχο στοιχείο αυτής της σημαντικής συνεργασίας, αφού από τη μία είναι στο επίκεντρο μίας επιτυχημένης συμμετοχής σε διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού, σαν εκείνη των Καρέλλη – Παναγιωτούνη και από την άλλη αποτελεί προτεραιότητα αδιαπραγμάτευτη και για την καθημερινότητα της DHL Express και των ανθρώπων της.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DHL Express Νοτιοανατολικής Ευρώπης, Ελευθέριος Σαμαράς δήλωσε σχετικά «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής για τη συμμετοχή της DHL Express στο φετινό Rally Acropolis, στηρίζοντας το Ελληνικό πλήρωμα Καρέλλη - Παναγιωτούνη. Αυτό που τους ξεχωρίζει εκτός από την αγωνιστική τους δεινότητα στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι το πάθος γι’ αυτό που κάνουν αλλά και το ήθος που διέπει την προσπάθειά τους. Παράλληλα, στο δρόμο προς την επιτυχία, Karellis Racing Team και DHL Express Team, η κάθε ομάδα στο δικό της τομέα πρωταθλητισμού, μοιράζονται κοινά εφόδια όπως η ταχύτητα, η αξιοπιστία και η ασφάλεια».

DHL

Από την πλευρά του ο Χρυσόστομος Καρέλλης σχολίασε: «Μας τιμά το γεγονός ότι μια διεθνής εταιρεία, ηγέτης στον τομέα της, όπως η DHL μας στηρίζει στην μεγάλη αυτή προσπάθεια που κάνουμε ως ομάδα, με το να μετέχουμε στον κορυφαίο αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας. Το φετινό επετειακό 70ο Rally Ακρόπολις είναι διεθνής αγώνας και έχει και την προβολή από ΜΜΕ 150 χωρών που το καλύπτουν, δίνοντας τεράστια προβολή στην χώρα μας αλλά και μια μεγάλη ευκαιρία στους Έλληνες και διεθνείς οδηγούς να δείξουν τις ικανότητές τους. Στόχος της ομάδας μας είναι το να προσφέρουμε θέαμα στους θεατές αλλά και ο συνδυασμός της ταχύτητας με την ασφάλεια που η αξιοπιστία της Citroen μας παρέχει».

DHL

Η Citroen Καρέλλης με οδηγό τον Χρυσόστομο Καρέλλη και συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη συμμετέχει στο φετινό ΕΚΟ Rally Acropolis, με το αγωνιστικό Citroen C3 Rally2, με κινητήρα 1598 cc, απόδοση 282 ίππους, μόνιμη τετρακίνηση, μέγιστη ροπή 400 Nm στις 4.000 στροφές, σειριακό 5τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και πολλαπλά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, εξελιγμένα από την τεράστια εμπειρία της Citroen στους αγώνες του WRC.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!