MotoGP - Μαλαισία: Το πρόγραμμα του Grand Prix αυτό το τριήμερο

MotoGP - Μαλαισία: Το πρόγραμμα του Grand Prix αυτό το τριήμερο
Η δράση στο κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών συνεχίζεται, με το MotoGP να επισκέπτεται τη Μαλαισία και την εντυπωσιακή Σεπάνγκ.

Ο δέκατος-όγδοος αγώνας της φετινής σεζόν του MotoGP είναι προ των πυλών. Το κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλετών θα πραγματοποιήσει το Grand Prix Μαλαισίας το τριήμερο 10-12 Νοεμβρίου στην πίστα Σεπάνγκ. Απομένουν τρεις αγώνες στη φετινή σεζόν, με τη μάχη του τίτλου να είναι πιο αμφίρροπη από ποτέ.

Η πίστα άνοιξε τις πόρτες της στο MotoGP το 1999 κι έκτοτε βρίσκεται μόνιμα στο πρόγραμμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ωστόσο το Grand Prix Μαλαισίας βρίσκεται στο πρωτάθλημα από το 1991. Η διαδρομή έχει μήκος 5,54 χιλιόμετρα και αποτελείται από 15 στροφές, 10 δεξιές και 5 αριστερές στροφές.

Στον Αγώνα Σπριντ του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν 10 γύροι, ενώ την Κυριακή στο Grand Prix, οι αναβάτες θα καλύψουν 20 γύρους. Τις περισσότερες νίκες έχει ο Βαλεντίνο Ρόσι στην πίστα με 7 στο σύνολο.

 

Όπως γίνεται μετά από κάθε αγώνα, η κατάσταση στη βαθμολογία αναβατών παίρνει μια διαφορετική τροπή. Ο Πέκο Μπανάια οδεύει προς τους τρεις τελευταίους αγώνες έχοντας προβάδισμα 13 βαθμών έναντι του Χόρχε Μαρτίν. Οι δύο αναβάτες δίνουν μια εντυπωσιακή μονομαχία που δεν αποκλείεται να φτάσει μέχρι και τον τελικό της Βαλένθια.

Το Grand Prix Μαλαισίας θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV. Ακολουθήστε όλη τη δράση του δέκατου-όγδοου αγωνιστικού τριημέρου της σεζόν του MotoGP στο gMotion by Gazzetta.

Πρόγραμμα Grand Prix Μαλαισίας σε ώρες Ελλάδος

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου

04:45-05:30 – Πρώτη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

09:00-10:00 – Ελεύθερες Δοκιμές

Σάββατο 11 Νοεμβρίου

04:10-04:40 – Δεύτερη Περίοδος Ελεύθερων Δοκιμών

04:50-05:30 – Κατατακτήριες Δοκιμές

09:00 – Αγώνας Σπριντ

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

09:00 – Αγώνας

Φωτογραφίες: Gold & Goose / Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!