Σύγχρονο και προσιτό 125άρι από την Benelli

Κώστας Παστρίμας
Σύγχρονο και προσιτό 125άρι από την Benelli
Το Benelli BN 125 αναβαθμίστηκε και ετοιμάζεται να προσφέρει αμέτρητα διασκεδαστικά χιλιόμετρα στους αναβάτες.

Η Benelli έχει μακρά παράδοση στην μικρή κατηγορία των 125cc προσφέροντας προτάσεις για όλα τα γούστα. Μια από τις πιο προσιτές και πιο διασκεδαστικές προτάσεις της είναι το BN 125 το οποίο για το 2024 έχει αναβαθμίσεις στους χρωματισμούς, την εργονομία και το styling. Νέα είναι τα γραφικά, νέα είναι τα χρώματα και ορισμένες αισθητικές πινελιές που το καθιστούν ιδανικό για νέους αναβάτες και για όσους πάντα έψαχναν ένα δυναμικό και εύχρηστο όχημα για καθημερινές μετακινήσεις.

Το BN 125 είναι εξοπλισμένο με μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα με μέγιστη ισχύ 11,1 ίππους στις 9500 σ.α.λ. και μέγιστη ροπή 10Nm στις 7000 σ.α.λ., σε συνδυασμό με ένα κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Η κατανάλωση είναι χαμηλή στα 1,7 λίτρα ανά 100Km και με ντεπόζιτο χωρητικότητα καυσίμου 13,5 λίτρα που σε κάνει να ξεχνάς το πρατήριο βενζίνης.

Benelli

Το πλαίσιο είναι ατσάλινο σωληνωτό, που εξασφαλίζουν μέγιστη ευελιξία. Το σύστημα ανάρτησης αποτελείται από ανεστραμμένο πιρούνι 35mm μπροστά και ένα κεντρικά τοποθετημένο αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου.

Benelli

Το σύστημα φρένων του BN 125 προσφέρει μέγιστη ασφάλεια χάρη στο δίσκο διαμέτρου 260mm στον εμπρός τροχό και το δίσκο 240mm με δαγκάνα με δύο έμβολα και CBS πίσω. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών από κράμα αλουμινίου και το συνολικό βάτος της μοτοσικλέτας είναι μόλις 142 κιλά.

Την πρακτική και διασκεδαστική μοτοσικλέτα της Benelli μπορείτε να τη βρείτε στο δίκτυο της Motoway στην τιμή των 2.460 ευρώ.

Benelli

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!