WRC: Προβάδισμα Μίκελσεν στο Ράλλυ Πολωνίας που... κινδυνεύει (vid)

WRC: Προβάδισμα Μίκελσεν στο Ράλλυ Πολωνίας που... κινδυνεύει (vid)
Η συμπεριφορά των θεατών προκάλεσε την ακύρωση τριών ειδικών διαδρομών και ενδέχεται να βγάλει από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ τον αγώνα στην Πολωνία.

Με τον Αντρέας Μίκελσεν να κάνει την έκπληξη και αν προηγείται, ολοκληρώθηκε - με εμπόδια - το σκέλος της Παρασκευής στο Ράλλυ Πολωνίας. Τα «εμπόδια» προέκυψαν από την παρουσία των θεατών σε επικίνδυνα σημεία, κάτι που οδήγησε τη FIA να διακόψει προσωρινά την 6η ειδική διαδρομή και να ακυρώσει την 3η και την 7η.

Το Ράλλυ Πολωνίας επέστρεψε στο WRC μετά από απουσία 6 ετών και ενδέχεται η συμπεριφορά των θεατών να προκαλέσει την εκ νέου έξοδό του από το καλεντάρι του WRC.

Μάλιστα ο Νεβίλ έστειλε το δικό του μήνυμα προς όσους βρίσκονται στις ειδικές διαδρομές και δεν ακολουθούν τις συμβουλές των κριτών.

«Ήταν μία καλή μέρα, κρίμα που δεν έγιναν όλες οι ειδικές διαδρομές. Ελπίζω οι θεατές να προσέξουν αύριο, όλοι θέλουν να οδηγούν στις ειδικές», δήλωσε ο Μίκελσεν που οδηγεί ένα i20 N Rally1 της Hyundai Motorsport.

Στη 2η θέση - στα 1,8 δλ. από την κορυφή - βρίσκεται ο Κάλε Ροβάνπερα (Toyota Gazoo Racing), ο οποίος αντικατέστησε την τελευταία στιγμή τον τραυματία Σεμπαστιάν Οζιέ. Τρίτος (στα 2 δλ. από τον Μίκελσεν) είναι ο Έλφιν Έβανς, επίσης με Toyota GR Yaris Rally1.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλαμβάνει 7 ειδικές διαδρομές, συνολικού μήκους 124,1 χλμ.

WRC

Photo Credits: Hyundai Motorsport

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!