QJMOTOR LTM 125: Σύγχρονη διαχρονικότητα

Κώστας Παστρίμας
QJMOTOR LTM 125: Σύγχρονη διαχρονικότητα
Το νέο σκούτερ LTM 125 της QJMOTOR διαθέτει μοντέρνα τεχνολογία και νοσταλγικό σχεδιασμό.

Το νέο LTM 125 της QJMOTOR εντάσσεται στην προηγμένη γκάμα scooter της εταιρείας, προσφέροντας διαχρονική αισθητική των '60s συνδυασμένη με σύγχρονη τεχνολογία. Με προσεγμένους χρωματικούς συνδυασμούς και υλικά υψηλής ποιότητας, το LTM 125 διαθέτει μοντέρνο κινητήρα, ABS και πρακτικά χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ένα αρμονικό σύνολο.

QJMotor

Ο σχεδιασμός του περιλαμβάνει στρογγυλούς καθρέπτες, διχρωμία στη σέλα με ανάγλυφο κάλυμμα και διπλές εξωτερικές ραφές, καθώς και τρισδιάστατο σήμα κάτω από τον προβολέα. Ο οβάλ πίνακας οργάνων συνδυάζει την αναλογική αισθητική με μια γαλάζια οθόνη LCD που παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

QJMotor

 

Τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω προσφέρουν ισχυρό φωτισμό και μια κλασική αισθητική που ξεχωρίζει. Το LTM 125 διαθέτει δύο ισχυρά δισκόφρενα με πολυάκτινους, διαμανταρισμένους τροχούς ελαφρού κράματος και δικάναλο ABS για υψηλή ασφάλεια.

QJMotor

Ο τετράχρονος κινητήρας με κατανάλωση 2.3L/100km και ρεζερβουάρ 6 λίτρων προσφέρει μεγάλη αυτονομία. Το επίπεδο πάτωμα χωρίς κεντρικό τούνελ διευκολύνει τη χρήση, προσφέροντας επιπλέον χώρο φόρτωσης. Οι θήκες στην ποδιά και η θύρα USB με γάντζο παρέχουν πρακτικές λύσεις για την καθημερινή μετακίνηση. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα φιλοξενεί ένα κράνος και μικροαντικείμενα.

Το QJMOTOR LTM 125 ABS διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς με τιμή 1.995€.

Φωτογραφίες: QJMOTOR

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!