ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πού και πότε θα γίνει φέτος η υπερειδική διαδρομή

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Πού και πότε θα γίνει φέτος η υπερειδική διαδρομή
Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΑ Μαλακάσας στο Σείριο, ανακοινώθηκε πού θα διεξαχθεί η υπερειδική διαδρομή του εθνικού μας αγώνα.

Συμπληρώθηκε και το τελευταίο κομμάτι του «παζλ» για το φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις καθώς ανακοινώθηκε η τοποθεσία διεξαγωγής της φετινής υπερειδικής διαδρομής. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΑ Μαλακάσας στο Σείριο, έγινε γνωστό πως στη συγκεκριμένη περιοχή θα σχεδιαστεί η υπερειδική διαδρομή μήκους 3,2 χιλιομέτρων. Την ανακοίνωση έκανε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Ιδιαιτερότητα φέτος είναι πως η υπερειδική του αγώνα δεν θα είναι η πρώτη του αγώνα, όπως συνέβαινε μέχρι πέρυσι, αλλά θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου με ώρα εκκίνησης του πρώτου αυτοκινήτου στις 20:05.

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Το μήκος της θα είναι 3,2 χιλιόμετρα. Καθώς τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα επιστρέφουν από τις ειδικές διαδρομές σε Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους θα πραγματοποιούν την υπερειδική στο Σείριο και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν για διανυκτέρευση στη Λαμία. Εκεί θα είναι και φέτος το κέντρο του αγώνα. Μάλιστα, ένα τμήμα της υπερειδικής διαδρομής θα βρίσκεται εντός της Εθνικής Οδού!

Ράλλυ Ακρόπολις

Για το 2025, ο αγώνας επιστρέφει τον Ιούνιο. Και όπως ειπώθηκε στην εκδήλωση της ΕΚΟ, θα διεξαχθεί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα. Άρα από την Πέμπτη 26 έως την Κυριακή 29 Ιουνίου 2025!

Η επιστροφή στον Ιούνιο ήταν κάτι που ζητούσε εδώ και καιρό η ελληνική πλευρά και αναμένεται να προσφέρει επιπλέον οφέλη – οικονομικά και αναγνωρισιμότητας – στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Στα τέλη του Ιουνίου έχουν ολοκληρωθεί τα μαθήματα στα σχολεία και οι εξετάσεις, ενώ ακόμα οι περισσότεροι κάτοικοι των μεγάλων πόλεων δεν έχουν αρχίσει τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ράλλυ Ακρόπολις

Σύμφωνα με όσα ακούγονται, το πρόγραμμα του WRC για το 2025 θα περιλαμβάνει 14 αγώνες, με το Ράλλυ Παραγουάης να είναι ένας εξ αυτών.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!