Bajaj Pulsar NS 125 ABS & N250 ABS: Ελευθερία επιλογής

Νίκος Γιαννούλας
Bajaj Pulsar NS 125 ABS & N250 ABS: Ελευθερία επιλογής
Με τις Bajaj Pulsar στα 125 και 250 κ.εκ. κάθε μετακίνηση γίνεται απολαυστικά, οικονομικά, αλλά και με τη σιγουριά της εγγύησης των 2 ετών για απεριόριστα χιλιόμετρα!

Η Bajaj είναι ένας κατασκευαστής με παγκόσμια αναγνώριση, ο οποίος παράγει εκατομμύρια μοτοσικλέτες κάθε χρόνο και συνεργάζεται με κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως όπως KTM, Husqvarna και Triumph.

Με τεράστια εμπειρία, καθώς η εταιρεία ιδρύθηκε το 1926, διαθέτει κορυφαία τεχνογνωσία στην κατασκευή μικρών και μεσαίων μοτοσικλετών, με κύριο χαρακτηριστικό τους την απαράμιλλη αξιοπιστία. Η Bajaj ξεκίνησε τη δημιουργία μοτοσικλετών ειδικά για την ευρωπαϊκή αγορά το 2017, προσθέτοντας στη στιβαρή κατασκευή την προσεγμένη σχεδίαση, τον πλήρη εξοπλισμό και τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφάλειας.

Pulsar NS 125 ABS

Το μικρότερο μοντέλο της γκάμας διαθέτει ένα σύγχρονο αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα με 4 βαλβίδες/κύλινδρο, τροφοδοσία με ψεκασμό και μέγιστη ισχύ 12 ίππων και ροπή 11 Nm. Το κιβώτιο είναι πέντε σχέσεων και συνδυάζεται με ένα πολύ ελαφρύ και γραμμικό συμπλέκτη. Το στιβαρό περιμετρικό πλαίσιο εξασφαλίζει κορυφαία στιβαρότητα ενώ οι αναρτήσεις με μονό αμορτισέρ και ελατήριο με ρύθμιση προφόρτισης και ανεστραμμένο εμπρός πιρούνι, αποτελούν εχέγγυα ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς.

1

Τα φρένα, με δίσκους εμπρός και πίσω, περιλαμβάνουν ABS με ενέργεια στον εμπρός τροχό ενώ πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, με φώτα LED, φωτιζόμενους διακόπτες, αναλογικό στροφόμετρο, ψηφιακές ενδείξεις στα όργανα, προστατευτικά κάγκελα, μίζα και μανιβέλα για την εκκίνηση, χυτές ζάντες αλουμινίου με ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο και τέλος πλευρικό και κεντρικό σταντ. Με μόλις 144 κιλά βάρος, η Bajaj Pulsar Pulsar NS 125 ABS συνδυάζει την εξαιρετική οδική συμπεριφορά μιας μοτοσικλέτας με την ευελιξία ενός «παπιού». Ταυτόχρονα, η πολύ χαμηλή κατανάλωση του κινητήρα και το ρεζερβουάρ με χωρητικότητα 12 λίτρων, υπόσχονται μεγάλη αυτονομία και ελάχιστο κόστος χρήσης.

2

Με κόστος μόλις 2.690, η Bajaj Pulsar Pulsar NS 125 ABS φέρνει την απόδοση και την ασφάλεια μιας πραγματικής μοτοσικλέτας στις καθημερινές αστικές μετακινήσεις. Ταυτόχρονα μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να οδηγηθεί μόνο με δίπλωμα αυτοκινήτου.

3

Pulsar N 250 ABS

Μια μοτοσικλέτα «πασπαρτού», που συνδυάζει την πρακτικότητα, την ευελιξία και την χαμηλή κατανάλωση στην πόλη, με τη δυνατότητα κίνησης οπουδήποτε εκτός αυτής: Η Bajaj Pulsar N 250 ABS είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο, που ανοίγει το δρόμο για μετακινήσεις χωρίς περιορισμούς.
Η σπορ και κομψή αισθητική της συνδυάζεται με πρακτικές λεπτομέρειες όπως η μεγάλη σέλα και το χαμηλό ύψος από το έδαφος, στα 795 χιλιοστά. Ταυτόχρονα, το χαμηλό βάρος των 162 κιλών την καθιστά ιδιαίτερα ευέλικτη και άνετη στην πόλη.

5

Το στιβαρό ατσάλινο πλαίσιο φιλοξενεί έναν αερόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα 249 κ.εκ. με ισχύ 24,5 ίππων και ροπή 21,5 Nm, ο οποίος είναι ρυθμισμένος ώστε να προσφέρει ελαστικότητα και μεστή επιτάχυνση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές, καθιστώντας ξεκούραστες και άνετες τις καθημερινές μετακινήσεις. Τα φρένα περιλαμβάνουν δίσκο διαμέτρου 300 χιλ. εμπρός και 230 πίσω, ενώ οι αναρτήσεις μονό αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης ελατηρίου στον πίσω τροχό και πιρούνι με διάμετρο καλαμιών 37 χιλ. εμπρός.

6

Ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος, με ABS δύο καναλιών, φώτα LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο, θύρα USB, φωτιζόμενους διακόπτες, προστατευτικά κάγκελα, χυτές ζάντες αλουμινίου, ελαστικά χωρίς αεροθάλαμο και stand τόσο πλευρικό, όσο και κεντρικό.

7

Η τιμή των 3.590 ευρώ αποτελεί πραγματική ευκαιρία για μια τόσο εξοπλισμένη, ποιοτική και πολυχρηστική μοτοσικλέτα, ενώ η διετής εγγύηση με απεριόριστα χιλιόμετρα, όπως και σε όλα τα μοντέλα της Bajaj, εξασφαλίζει τη σιγουριά της κορυφαίας αξιοπιστίας.

8

Photo Credit: Bajaj

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!