Πού θα δείτε και θα ακούσετε όλη την εξέλιξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Νίκος Γιαννούλας
Πού θα δείτε και θα ακούσετε όλη την εξέλιξη του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
Διαβάστε ποιά κανάλια και ραδιόφωνα θα μεταδίδουν live το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Σε ελεύθερο κανάλι η υπερειδική στο Σείριο.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θα ξεκινήσει επίσημα την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Έναρξης εμπρός από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας, όπου και το επίκεντρο της διοργάνωσης. Η εικόνα της εκκίνησης θα μεταδοθεί ζωντανά από την COSMOTE TV στο κανάλι COSMOTE SPORT 5HD και από την πλατφόρμα ERTFLIX στο κανάλι ΕΡΤ SPORTS 2. Αφού περάσουν τα εβδομήντα δύο πληρώματα που συμμετέχουν στον αγώνα από τη ράμπα της εκκίνησης, ο χώρος θα μετατραπεί σε σκηνή που θα υποδεχθεί την Έλενα Παπαρίζου, για μία συναυλία που θα σημάνει και την εορταστική έναρξη του αγώνα.

Σημειώνεται ότι από το πρωί της Παρασκευής όλη η δράση από τα ελληνικά βουνά θα προβάλλεται χιλιόμετρο προς χιλιόμετρο, μέσω της συνδρομητικής online υπηρεσίας του WRC, “Rally TV” αλλά και της COSMOTE TV, που ως αποκλειστικός broadcaster του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ της FIA, θα μεταδώσει και τις 15 ειδικές διαδρομές του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, παράλληλα με διαρκή κάλυψη του αγώνα μέσα από το COSMOTE SPORT 5HD.

Σε ελεύθερο κανάλι η υπερειδική στο «Σείριο»

Εκτός από τα παραπάνω συνδρομητικά κανάλια, τη μετάδοση της ΕΚΟ Super Special Stage (21:05), το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου θα φέρει σε όλους του τηλεοπτικούς δέκτες και ΕΡΤ3 . Τα φώτα θα στραφούν στη μήκους 1,97 χλμ. υπερειδική διαδρομή που θα φέρει τα πληρώματα απέναντι από το χρονόμετρο και εμπρός από τους θεατές που θα βρεθούν στο χώρο του Σ.Ε.Α. Σείριος γι’ αυτήν τη διαφορετική εικόνα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με την οποία θα ολοκληρωθεί το αγωνιστικό σκέλος της ημέρας.

Ταυτόχρονα, η εξέλιξη του αγώνα, παράλληλα με συνεντεύξεις και διαρκείς εκπομπές θα μεταδίδονται από το επίσημο ραδιόφωνο του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, το LamiaFM-1 (96.2), που θα βρίσκεται στο Service Park με τους δημοσιογράφους Γιάννη Σταυρόπουλο και Νίκο Τσάδαρη, ενώ τα τελευταία νέα θα «ακούγονται» και μέσω των ενημερωτικών εκπομπών του Παραπολιτικά FM (90.1).

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!