Rally Acropolis - Λασκόφσκι: «Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός στον αγώνα»

Κώστας Μπιτσικώκος
Rally Acropolis - Λασκόφσκι: «Θέλω να είμαι ανταγωνιστικός στον αγώνα»
Ο 18χρονος Πολωνός μίλησε στο Gazzetta για τη συμμετοχή του στο Rally Acropolis και τη στήριξη που έχει από τη Cyclon.

Με την επίσημη τελετή έναρξης στην Λαμία άνοιξε η αυλαία στο φετινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις. Ο εθνικός μας αγώνας θα είναι και φέτος ιδιαίτερα σκληρός για πληρώματα, μηχανικούς και αυτοκίνητα.

Όσοι βρεθούν από Παρασκευή έως Κυριακή στα ελληνικά βουνά θα γίνουν μάρτυρες της επιστροφής της CYCLON στο Ράλλυ Ακρόπολις. Εκεί όπου έχει γράψει τη δική της ιστορία, η CYCLON στηρίζει ως χορηγός έναν από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, στο πλαίσιο του Junior WRC, τον Πολωνό Χούμπερτ Λασκόφσκι.

Ο 18χρονος που θα λάβει μέρος με Ford Fiesta Rally3, μίλησε στο Gazzetta για τις δυσκολίες του αγώνα αλλά και τη στήριξη από τη CYCLON. «Το shakedown θα έλεγα ότι εξελίχθηκε θετικά, δεν είχε πολλές πέτρες μέσα στην ειδική. Η αίσθηση που είχα στο αυτοκίνητο ήταν καλή. Στον αγώνα θέλω να είμαι ανταγωνιστικός, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να κινηθώ προσεκτικά. Γνωρίζω ότι το Ράλλυ Ακρόπολις είναι πολύ απαιτητικό και δύσκολο. Η θερμοκρασία είναι υψηλή και οι ειδικές σκληρές».

WRC

«Η στήριξη που μου παρέχει η CYCLON είναι σημαντική, γιατί όπως γνωρίζετε οι αγώνες του WRC είναι ένα ακριβό σπορ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τη χορηγία της CYCLON και θέλω να την ευχαριστήσω».

Photo Credits: Gazzetta

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!