Leapmotor: Οι τιμές τους στην Ελλάδα

Κώστας Παστρίμας
Leapmotor: Οι τιμές τους στην Ελλάδα
Τα προσιτά ηλεκτρικά μοντέλα από την Leapmotor με κορυφαία τεχνολογία και εξοπλισμό είναι πλέον διαθέσιμα στη χώρα μας.

Η Leapmotor ανακοίνωσε τις τιμές των δύο πρώτων ηλεκτρικών της μοντέλων που θα λανσαριστούν στην ελληνική αγορά μέσω της αντιπροσωπείας Italian Motion. Το οικονομικότερο μοντέλο της εταιρείας, το Leapmotor T03, τοποθετείται ως η πιο προσιτή επιλογή στην κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης, ενώ η ναυαρχίδα της γκάμας, το πολυτελές SUV Leapmotor C10, προσφέρει κορυφαία τεχνολογία σε ανταγωνιστική τιμή.

Το Leapmotor T03 είναι ένα μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, με μήκος 3,62 μέτρα και ισχύ 95 ίππων από τον ηλεκτροκινητήρα μόνιμου μαγνήτη. Εφοδιασμένο με μπαταρία 37,3 kWh, εξασφαλίζει αυτονομία έως και 395 χιλιόμετρα στον αστικό κύκλο, ενώ η τιμή του ξεκινάει από τα 15.850 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» και προωθητικής ενέργειας ύψους €1.000. Ο στάνταρ εξοπλισμός του T03 περιλαμβάνει σύστημα infotainment με οθόνη αφής 10,1 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό, ψηφιακό πίνακα οργάνων και πανοραμική γυάλινη ηλιοροφή.

Leapmotor

Από την άλλη, το Leapmotor C10 είναι ένα πολυτελές SUV μήκους 4,7 μέτρων, με ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 218 ίππους και μπαταρία 69,9 kWh. Η αυτονομία του κυμαίνεται στα 574 χιλιόμετρα στον αστικό κύκλο και 420 χιλιόμετρα σε μικτή χρήση. Το C10 διατίθεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού: την έκδοση Style, η οποία ξεκινά από τα 30.900 ευρώ, και την πιο πλούσια εξοπλισμένη Design, με τιμή από 32.400 ευρώ. Αμφότερες οι εκδόσεις συμπεριλαμβάνουν την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» και προωθητική ενέργεια ύψους €2.000.

Leapmotor

Τα μοντέλα της Leapmotor είναι διαθέσιμα για παραγγελία από την 1η Οκτωβρίου 2024, ενώ θα παρουσιαστούν στην Έκθεση Αυτοκινήτου Auto Athina 2024, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να τα γνωρίσει από κοντά.

Αναλυτικά ο τιμοκατάλογος των μοντέλων της Leapmotor

Leapmotor

Φωτογραφίες: Leapmotor

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!