Μέγκαν Ραπίνο: Η παίκτρια είδωλο του ποδοσφαίρου γυναικών ρίχνει τίτλους τέλους στη διεθνή καριέρα της

Μέγκαν Ραπίνο: Η παίκτρια είδωλο του ποδοσφαίρου γυναικών ρίχνει τίτλους τέλους στη διεθνή καριέρα της

Μαριλένα Καλόπλαστου

Η επιθετικός, είδωλο του ποδοσφαίρου γυναικών, θα παίξει το τελευταίο της παιχνίδι με την ομάδα των ΗΠΑ αυτή την Κυριακή (24/09) στο Σικάγο.

Η Μέγκαν Ραπίνο αποσύρεται. Η επιθετικός θα αποχαιρετήσει την εθνική ομάδα των ΗΠΑ αυτή την Κυριακή (24/09) στο Σικάγο.

Η USSF έθεσε σε κυκλοφορία συλλεκτικά εισιτήρια για όσους πάνε στο γήπεδο Soldier Field για τον αποχαιρετιστήριο αγώνα ΗΠΑ-Νότια Αφρική όπου μια θρυλική εποχή για την ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών θα τελειώσει.

Η Ραπίνο θα μετακομίσει στο τραπέζι των επιχειρήσεων. Το Forbes υπολογίζει τα κέρδη της σε 700.000 δολάρια από τα συμβόλαια στο ποδόσφαιρο και πέντε εκατομμύρια από τους χορηγούς. Είναι διευθύνωνουσα σύμβουλος της Trusaic, η οποία προωθεί την ισότητα και την ένταξη στον κόσμο της εργασίας. Επενδύει στην εταιρεία διατροφής της τενίστριας Βένους Γουίαλμς, σε πλατφόρμες παρακολούθησης δεδομένων αθλητικής απόδοσης και προωθεί την προσοχή στην ψυχική υγεία.

Η βιογραφία της, One Life, είναι μια από τις μεγαλύτερες εκδοτικές επιτυχίες σύμφωνα με τους New York Times.

Συλλεκτικά εισιτήρια για το «αντίο» της:

Η Αμερικανική Ομοσπονδία επέλεξε το «Soldier Field» στο Σικάγο για να φιλοξενήσει το τελευταίο παιχνίδι της Ραπίνο. Η επιθετικός ξεκίνησε την καριέρα της ως επαγγελματίας ποδοσφαιρίστρια στην πόλη των ανέμων και θα βάλει τέλος στη διεθνή καριέρα της με 203 παιχνίδια, 63 γκολ και 73 ασίστ.

Η Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι έθεσε σε κυκλοφορία συλλεκτικά εισιτήρια για τους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν το ελευταίο της παιχνίδι με το εθνόσημο. Τα εισιτήρια αυτά μπορούν να αγοραστούν με επιπλέον κόστος δεκατεσσάρων δολαρίων και φέρουν την εικόνα της επιθετικής με τις βασικές ημερομηνίες της διεθνούς καριέρας της, από το ντεμπούτο της το 2006 μέχρι τους τελικούς των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2015 και του 2019, μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου 2023 στο Σικάγο.

Όταν οι δύο ομάδες αγωνιστούν στο Soldier Field, η Ραπίνο θα αγκαλιάσει την οικογένειά της και τη σύντροφό της Σου Μπερντ και θα λάβει μια ειδική κορνιζαρισμένη φανέλα με τον αριθμό της στην εθνική. Στο τέλος του αγώνα, η ομάδα θα συγκεντρωθεί και η γιγαντοοθόνη στο Soldier Field θα προβάλει ένα εορταστικό βίντεο, πριν η Ραπίνο πάρει το μικρόφωνο για να πει δύο λόγια.

Ακολούθησε το GWomen στο instagram

Στείλε μας νέα, ιδέες, προτάσεις, απορίες για τον γυναικείο αθλητισμό στο [email protected]