Ο πιο φρικτός θάνατος: Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε τεράστια καταβόθρα με καυτό νερό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο πιο φρικτός θάνατος: Το αυτοκίνητό τους έπεσε σε τεράστια καταβόθρα με καυτό νερό (vid)
Το ατύχημα που έγινε πριν από μερικά χρόνια συνεχίζει να συγκλονίζει μέχρι σήμερα.

Στο προσκήνιο έχει έρθει και πάλι ένα σοκαριστικό ατύχημα στη Ρωσία που οδήγησε στον φρικτό θάνατο δύο ανθρώπων. Πρόκειται για έναν από τους χειρότερους θανάτους που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους.

Το ατύχημα που σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2019, καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα κάμερας. Δύο άνδρες επέβαιναν σε ένα Lada όταν ξαφνικά βρέθηκαν μέσα σε μια τεράστια τρύπα, η οποία ήταν γεμάτη με καυτό νερό. Οι άνδρες ήταν εγκλωβισμένοι μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και καίγονταν, με τους περαστικούς να παρακολουθούν τον εφιάλτη τους, αλλά να είναι ανήμποροι να τους βοηθήσουν.

Το Lada κατευθυνόταν σε ένα χώρο πάρκινγκ. Ωστόσο, δεν γνώριζαν ότι στο σημείο είχε σπάσει ένας από τους σωλήνες που χρησιμοποιούνταν για την άντληση καυτού νερού προκειμένου να ζεσταίνονται τα κτήρια.

Το καυτό νερό άρχισε να διαβρώνει το έδαφος, με αποτέλεσμα να υποχωρήσει ένα μεγάλο κομμάτι. Ήταν στο σημείο που μόλις είχαν παρκάρει. Το αυτοκίνητο βρέθηκε αναποδογυρισμένο μέσα στην τρύπα με το καυτό νερό και οι δύο άνδρες εγκλωβίστηκαν σε αυτό.

 

Μαρτυρίες ανέφεραν ότι κατάφεραν να βγάλουν τις ζώνες ασφαλείας και να σπάσουν με τα πόδια τους το παρμπρίζ. Όμως ο θάνατος ήταν σχεδόν ακαριαίος αφού η θερμοκρασία του νερού έφτανε τους 75 βαθμούς Κελσίου.