Υπόθεση Αυγενάκη: «Μου έλεγε να σταματήσει το αεροπλάνο για να μπει», φέρεται να κατέθεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Υπόθεση Αυγενάκη: «Μου έλεγε να σταματήσει το αεροπλάνο για να μπει», φέρεται να κατέθεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου (vid)
O υπάλληλος του αεροδρομίου, έδωσε πλήρη περιγραφή του περιστατικού.

Μήνυση σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη κατέθεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην υπουργό.

Με μια πολυσέλιδη και αναλυτική κατάθεση στους αστυνομικούς, ο υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», που δέχτηκε την απαράδεκτη επίθεση ανέφερε στους αστυνομικούς τι συνέβη.

Ο υπάλληλος φέρεται να υποστήριξε πως «εξήγησα στο κύριο Αυγενάκη ότι δεν μπορεί να ανοίξει την πύλη και εκείνος δεν το δεχόταν».

Σύμφωνα με το newpost.gr, ο υπάλληλος φέρεται να υποστήριξε στην κατάθεσή του πως: «ο κύριος Αυγενάκης ήρθε προς τα εμένα και σε έντονο ύφος απαιτούσε να ανοίξει η πύλη. Τον ρώτησα πώς λέγεται και να μου δείξει το εισιτήριο. Του είπα ότι είχαν γίνει δύο αναγγελίες για να προσέλθει στην πύλη αλλά πιθανόν είχε καθυστερήσει να φθάσει στο αεροδρόμιο. Μου έλεγε να σταματήσει το αεροπλάνο για να μπει αυτός, παρότι η πύλη είχε κλείσει και είχαν επιβιβαστεί οι επιβάτες. Του είπα ότι έχει εισιτήριο σε θέση business, και ότι μπορεί να ταξιδέψει με την επόμενη πτήση χωρίς καμία επιβάρυνση. Δεν καθόταν να με ακούσει. Επικοινώνησα με τον προϊστάμενο και τότε άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί. Μου τράβηξε το τηλέφωνο από τα χέρια, δεν με χτύπησε, αλλά φοβήθηκα και οπισθοχώρησα».

Στην συνέχεια όπως ανέφερε το θύμα της επίθεσης από τον πρώην υπουργό, ο Λευτέρης Αυγενάκης, «Πέταξε μια καρέκλα κάτω και έπεσε και το τηλέφωνο μου το οποίο σήκωσε εκείνος. Συνέχισε να φωνάζει, να βρίζει και να απειλεί».