«Επέστρεψε» ο γνωστός Πελετιέ στο Power of Love: «Αυτό με τις 3 γυναίκες είναι δύσκολο, το δοκίμασα με 2» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Επέστρεψε» ο γνωστός Πελετιέ στο Power of Love: «Αυτό με τις 3 γυναίκες είναι δύσκολο, το δοκίμασα με 2» (vid)
Ο Νίκος Πελετιέ έγινε και πάλι το επίκεντρο στο Power of Love με τις απόψεις του.

Ο γνωστός Πελετιέ «επέστρεψε» στο Power of Love αφήνοντας στο χθεσινό (30/8) επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ και πάλι άφωνους τους συμπαίκτες του με τις απόψεις του περί γυναικών και σχέσεων.

«Θα ήθελα η Σωτηρία να είναι ευτυχισμένη. Συνήθως η ευτυχία της γυναίκας πηγάζει μέσα από την οικογένειά της. Αυτή είναι η ευτυχία της κάθε γυναίκας παγκόσμια. Αν θέλετε να είστε ευτυχισμένες και να βρείτε έναν άντρα που να σας αγαπήσει, κλείστε τα social… Ήρθα σε αυτό το παιχνίδι για να μοιραστώ τα διδάγματά μου, είμαι σίγουρος πως δεν θα βρω το έρωτα. Δεν τον βρήκα. Αστειεύομαι» είπε ο Νίκος Πελετιέ.

«Εάν μπορέσω να έχω 3 γυναίκες, πίστεψέ με ότι όχι μόνο θα είμαι υπερπετυχημένος σε όλους τομείς… Αν τα καταφέρω συναισθηματικά, οικονομικά, σωματικά να ικανοποιώ τρεις γυναίκες, θα μου στέλνεις μήνυμα για να ακούσεις 3 δευτερόλεπτα τη φωνούλα μου. Αυτό το φαινόμενο με τις 3 γυναίκες, είναι πολύ δύσκολο για το πετύχει ένας άντρας. Το δοκίμασα με δύο κι ήταν δύσκολο. Αν ήθελα να είμαι με τρεις, θα έπαιρνα τρεις και τη Νίκη να βοηθάει στο καθάρισμα. Είναι καλή σε αυτά», ανέφερε ο παίκτης του ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΪ.