Η εταιρία «Cards Against Humanity» μήνυσε την SpaceX του Ίλον Μασκ για καταπάτηση και ζητάει αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων!

Κώστας Μιχαήλ
Η εταιρία «Cards Against Humanity» μήνυσε την SpaceX του Ίλον Μασκ για καταπάτηση και ζητάει αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων!
Η εταιρεία «Cards Against Humanity» κατέθεσε την αγωγή την Πέμπτη (19/09) και ζητά 15 εκατομμύρια δολάρια από τον Ίλον Μασκ.

Η «Cards Against Humanity», η εταιρεία πίσω από το γνωστό ερωτικό παιχνίδι, μήνυσε τον CEO της SpaceX Ίλον Μασκ και ζητάει αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η αγωγή, που κατατέθηκε την Πέμπτη (19.09) στο δικαστήριο του Τέξας, κατηγορεί τους υπαλλήλους της SpaceX για καταπάτηση και καταστροφή ενός κτήματος κοντά στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού, την οποία η «Cards Against Humanity» αγόρασε το 2017.

«Οι εργαζόμενοι, χωρίς να πάρουν άδεια από κανέναν, αφαίρεσαν τη βλάστηση και τοποθέτησαν χαλίκι στο κτήμα για να μπορέσουν να σταθμεύουν τα οχήματα της SpaceX», αναφέρει η αγωγή.

Η «Cards Against Humanity» αγόρασε το «κομμάτι» γης κοντά στο Μπράουνσβιλ του Τέξας για 2 εκατομμύρια δολάρια, με σκοπό να προστατεύσει την περιοχή από τα σχέδια του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ήθελε να χτίσει τείχος στα νότια σύνορα για να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram την Παρασκευή, η εταιρία παιχνιδιών ανέφερε ότι ο Μασκ «μας αιφνιδίασε και εντελώς ξαφνικά πάτησε αυτή τη γη με χαλίκι, τρακτέρ και διαστημικά σκουπίδια».

Η εταιρία δήλωσε επίσης ότι αν κερδίσει τη δίκη, θα δώσει όλα τα χρήματα στους 150.000 συνδρομητές της, με κάθε άτομο να λαμβάνει έως και 100 δολάρια.