Αμερικάνος τουρίστας πήγε διακοπές στο Βιετνάμ και έπαθε «πλάκα» με τις τιμές: Η «παγίδα» πίσω από τα πάμφθηνα ξενοδοχεία (vid)

Αμερικάνος τουρίστας πήγε διακοπές στο Βιετνάμ και έπαθε «πλάκα» με τις τιμές: Η «παγίδα» πίσω από τα πάμφθηνα ξενοδοχεία (vid)
Ένας Αμερικανός τουρίστας πώς γίνεται μια βραδιά σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο στο Βιετνάμ να κοστίζει μόνο 12 ευρώ!

Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα ταξίδι στο Βιετνάμ, τότε η εμπειρία ενός Αμερικάνου ταξιδιώτη θα σε βοηθήσει να πάρεις όλες τις σωστές αποφάσεις.

Με τη συναρπαστική ιστορία του, τα πανέμορφα τοπία, το νόστιμο φαγητό και τη ζωντανή ενέργεια, το Βιετνάμ «μαγνητίζει» εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο.

Ένας από αυτούς είναι και ο Bryan James. Ο νεαρός μουσικός εργάζεται στα κρουαζιερόπλοια ως κιθαρίστας τα τελευταία τρία χρόνια. Τον τελευταίο χρόνο φαίνεται ότι κουράστηκε από τη ζωή του πλοία και θέλησε να ζήσει κάτι διαφορετικό. Αποφάσισε, λοιπόν, να δοκιμάσει την τύχη του στο Βιετνάμ!

1

«Επειδή η ζωή στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή τη στιγμή είναι απίστευτα ακριβή και όταν δεν εργάζεσαι, τα χρήματά σου απλά εξαφανίζονται, θέλω να βρω ένα μέρος πιο προσιτό... Έχω διαβάσει αρκετά στο διαδίκτυο και για αυτό τον λόγο θα πάω στο Βιετνάμ» δήλωσε.

Έτσι, μετά από ένα ταξίδι 14 ωρών από το Σαν Φρανσίσκο στο Βιετνάμ, μέσω Χονγκ Κονγκ, ο Bryan έφτασε τελικά στην πόλη Da Nang. Από ότι φαίνεται, όλα όσα είχε διαβάσει στο διαδίκτυο βγήκαν αληθινά, αφού το ξενοδοχείο του στην πόλη κόστιζε μόλις 14 δολάρια τη βραδιά, δηλαδή περίπου 12 ευρώ.

Ο Bryan σοκαρίστηκε με το κόστος διαμονής και μοιράστηκε την έκπληξη του με τους ακολούθους του στο TikTok, λέγοντας: «Δεν ξέρω κανένα μέρος σε αυτόν τον πλανήτη όπου μπορείς να μείνεις με 14 δολάρια τη βραδιά και μάλιστα σε ένα τόσο ωραίο μέρος».

@bryanjamescruises

Whats the difference between $14 a night and $50? It's more similar than I expected.

♬ original sound - Bryan James

Την επόμενη μέρα ο Bryan πήγε σε ένα καλύτερο ξενοδοχείο, το οποίο είχε τιμή 18 ευρώ ανά διανυκτέρευση. Ο Αμερικάνος έδειξε το δωμάτιο, το οποίο ήταν σαφώς μεγαλύτερο, είχε ένα διπλό κρεβάτι και τεράστια παράθυρα που έδειχναν την πόλη. Επίσης, διέθετε κουζίνα και ένα υπέροχο μπάνιο.

Ο ταξιδιώτης εξερεύνησε αρκετά μέρη και έπαθε «πλάκα» με τις τιμές. Ωστόσο, το όλο σκηνικό ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Οι χρήστες του TikTok σχολίασαν κάτω από τις αναρτήσεις του ότι o lλόγος που βρίσκει τόσο καλές τιμές στα ξενοδοχεία απάντηση έχει να κάνει με την εποχή και κυρίως με τον καιρό στο Βιετνάμ.

@bryanjamescruises

The next place I'm staying costs $21. I'm anticipating luxury like I've never known.

♬ original sound - Bryan James

Μετά από λίγες ημέρες, ο Bryan είπε σε νέο του βίντεο ότι «μπορεί να είναι ο μόνος τύπος που έκλεισε ένα ταξίδι για ένα μήνα στο Βιετνάμ χωρίς να ελέγξει έστω και μια φορά τον καιρό».

«Τρεις ημέρες μετά την άφιξή μου εδώ υπάρχει μια τεράστια προειδοποίηση για τυφώνα πάνω από την πόλη. Υπάρχει ησυχία και κλείνουν όλα τα μαγαζιά. Οι άνθρωποι κόβουν κλαδιά από τα δέντρα και σφραγίζουν τα παράθυρά τους» πρόσθεσε..