O Οικονομόπουλος φωτογραφήθηκε σε αμάξι αντίκα και έγινε χαμός στα social: «Είναι ο Ιουστινιανός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης;"» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
O Οικονομόπουλος φωτογραφήθηκε σε αμάξι αντίκα και έγινε χαμός στα social: «Είναι ο Ιουστινιανός από το "Κωνσταντίνου και Ελένης;"» (vid)
Ο Νίκος Οικονομόπουλος φωτογραφήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και έγινε χαμός από τα σχόλια θαυμασμού για τον τραγουδιστή.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος προκαλεί χαμό τόσο στις συναυλίες και τα μαγαζιά που τραγουδάει, όσο και στα social media.

Το κοινό του τον αγαπάει και τον ακολουθεί, ενώ εκφράζουν τον θαυμασμό τους για την φωνή του, για τα τραγούδια του αλλά και για την εμφάνισή του, ενώ τα μαγαζιά που τραγουδάει είναι πάντα γεμάτα.

Σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο TikTok ο γνωστός τραγουδιστής κάνει φωτογράφιση σε ένα αυτοκίνητο αντίκα στο κέντρο της Αθήνας και όπως γράφει στην λεζάντα, γίνεται στο πλαίσιο των εμφανίσεών του στο μαγαζί «Πύλη Αξιού» στην Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο, στα σχόλια του βίντεο επικράτησε ένας χαμός από τους θαυμαστές του και μάλιστα αρκετά ήταν εκείνα που έγραφαν viral την ατάκα από την σειρά «Παρά Πέντε» της «Θεοπούλας»: «Σπύρο μου, εμείς σ' ευχαριστούμε (όρθια)».

Απλώς στα σχόλια είχαν αλλάξει το όνομα σε «Νίκο μου, εμείς σ' ευχαριστούμε (όρθια)». Άλλο σχόλιο, το οποίο συγκέντρωσε πολλά likes ανέφερε «είναι το αμάξι από το Κωνσταντίνου και Ελένης;».

Πολλοί επίσης έγραψαν για την φωνή και τα τραγούδια του.

@nikosoikonomopoulos_ Photoshoot for #pyliaxiou #Thessaloniki #backstage ♬ πρωτότυπος ήχος - Nikos Oikonomopoulos OFFICIAL