Βρετανός τουρίστας άναψε τσιγάρο δίπλα σε καντίνα με αέριο και «έφαγε» έναν κουβά στο κεφάλι (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βρετανός τουρίστας άναψε τσιγάρο δίπλα σε καντίνα με αέριο και «έφαγε» έναν κουβά στο κεφάλι (vid)
Τουρίστας παραλίγο να πέσει θύμα ξυλοδαρμού όταν αποφάσισε να ανάψει τσιγάρο δίπλα σε καντινα με γκαζάκια.

Ένας Βρετανός τουρίστας παραλίγο να προξενήσει κακό όταν άναψε τσιγάρο δίπλα σε πάγκο φαγητού το οποίο λειτουργούσε με γκαζάκια.

Ο τουρίστας επισκέφθηκε με την παρεά του τους δρόμου Chang Phuak στο Τσιάνγκ Μάι της Ταϊλάνδης, εκεί όπου βρίσκονται και αρκετοί πάγκοι οι οποίοι προσφέρουν παραδοσιακό φαγητό.

Ο τουρίστας αποφάσισε να ανάψει τσιγάρο, ωστόσο κάτι τέτοιο απαγορευόταν στο συγκεκριμένο σημείο λόγω της δεξαμενής αερίου που χρησιμοποιούνταν για την τροφοδοσία των μαγαζιών.

Ο μάγειρας του είπε με ευγενικό τρόπο να μην το ανάψει, με τον τουρίστα να γίνεται επιθετικός και να αρχίζει να του φωνάζει, ισχυριζόμενος ότι ήταν «προσωπική του ελευθερία» να μπορεί να καπνίζει δημόσια, και όπου θέλει.

 

Το προσωπικό του πάγκου επέμενε και του ανέφερε ότι αποτελούσε κίνδυνο για την ασφάλεια όλων λόγω της δεξαμενής αερίου που βρισκόταν κοντά και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα για μια έκρηξη. Εκείνος ωστόσο δεν τον άκουσε ξανά,και έτσι ο μάγειρας αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα... χέρια του.

Πλάνα που κατέγραψε ένας σοκαρισμένος περαστικός από το σημείο δείχνουν τις οργισμένες σκηνές που ξέσπασαν στην αγορά, καθώς ο άνδρας φέρεται να σπρώχνει έναν δίσκο και να πετάει το αναμμένο τσιγάρο προς τον πάγκο.

Σε απάντηση, το προσωπικό τότε εκτόξευσε μπολ με κρύο νερό, με την κατάσταση να πυροδoτείται. Ο Naruebon Khonthee που ήταν μάρτυρας του σκηνικού δήλωσε ότι η αδελφή του πωλητή του πάγκου, έφτασε αργότερα και ηρέμησε την κατάσταση.

Ο τουρίστας ζήτησε συγγνώμη και έφυγε, με τους φίλους του να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα.