Βρήκε... Βύντρα ο Φερέιρα

Βρήκε... Βύντρα ο Φερέιρα

Gazzetta team
Βρήκε... Βύντρα ο Φερέιρα

bet365

Μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων που έχει να αντιμετωπίσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ήρθε και ένα ευχάριστο νέο ενόψει ΑΕΚ, αφού θα έχει ξανά όπως όαλ δείχνουν στην διάθεσή του τον Λουκά Βύντρα.

Η επιστροφή του έμπειρου αμυντικού γίνεται φυσικά ακόμα πιο σημαντικό λόγω της.. λειψανδρίας που υπάρχει στο κέντρο της άμυνας, αφού για εκεί άλλωστε τον προορίζει και ο Πορτογάλος τεχνικός.

Η κακοδαιμονία εξάλλου των στόπερ την φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, «χτύπησε» και τον Αντρέ Πίντο, ο οποίος υπέστη θλάση στον δεξιό δικέφαλο και θα μείνει για περίπου δύο εβδομάδες εκτός γηπέδων. Το ερωτηματικό στον γρίφο για την άμυνα που θα παρατάξει ο Φερέιρα στο κυριακάτικο ντέρμπι, θα έρθει να... απαντήσει ο Βύντρα, που από σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να είναι ετοιμοπόλεμος για το παιχνίδι με την Ένωση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα