Ευρωπαϊκό Πόλο: Κόντρα σε Ουγγαρία και Κροατία η εθνική ομάδα πόλο ανδρών στη Νετάνια

Δημήτρης Ντζάνης
Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών

bet365

Η εθνική ομάδα πόλο ανδρών κληρώθηκε με τις Ουγγαρία, Ιταλία και Γεωργία στον Β' Όμιλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Νετάνια. Πώς έχει το σύστημα διεξαγωγής.

Η Ουγγαρία, η Ιταλία και η Γεωργία θα είναι οι αντίπαλοι της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών στον Β' Όμιλο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Νετάνια του Ισραήλ (3-16 Ιανουαρίου).

Η κλήρωση έγινε στην πόλη του Ισραήλ, όπου δημιουργήθηκαν οι τέσσερις όμιλοι της 1ης φάσης. Η LEN προχώρησε σε αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής, με βάση αυτό που δοκίμασε στα ηλιακά πρωταθλήματα.

Στον Α' και Β' Όμιλο βρίσκονται οι χώρες που ήταν στην οκτάδα του περσινού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Σπλιτ.

Με το νέο σύστημα οι ομάδες που θα καταλάβουν τις δύο πρώτες θέσεις στον Α' και Β' όμιλο, πάνε απευθείας στα προημιτελικά. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην και στην 4η θέση στον Α' και Β' Όμιλο θα δώσουν αγώνα χιαστί για να βρεθούν στην οκτάδα, με τις ομάδες που θα καταλάβουν την και τη 2η θέση στον Γ' και στον Δ' όμιλο.

Οι ομάδες που θα βρεθούν στις δύο τελευταίες θέσεις στον Γ' και στον Δ' Όμιλο θα συνεχίσουν για τις θέσεις 13-16.

Ο Γ' όμιλος της εθνικής ομάδας διασταυρώνει με τον Δ' όμιλο. Η Σερβία βρέθηκε στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας μετά την 9η θέση στο Σπλιτ και κληρώθηκε στον Γ' Όμιλο.

Η εθνική ομάδα στην πρεμιέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος θα παίξει με την Ουγγαρία, σε μια επανάληψη του τελικού τον Ιούλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης.

Οι διασταυρώσεις στα χιαστί
4Α-1Γ (1)
4Β-1Δ (2)
3Β-2Δ (3)
3Α-2Γ (4)

Οι διασταυρώσεις στα προημιτελικά
1Β - Νικητής 1
1Α - Νικητής 2
2Α - Νικητής 3
2Β - Νικητής 4

Οι όμιλοι των ανδρών

Α' Όμιλος
Μαυροβούνιο
Ισπανία
Γαλλία
Κροατία

Β' Όμιλος
Γεωργία
Ουγγαρία
Ιταλία
Ελλάδα

Γ' Όμιλος
Σερβία
Γερμανία
Ισραήλ
Μάλτα

Δ' Όμιλος
Σλοβακία
Ολλανδία
Σλοβενία
Ρουμανία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΟ Τελευταία Νέα