Καραλής στο Gazzetta: «Πιστεύω θα έρθουν τα 6μ, καλή επιτυχία στον Μίλτο…» (vid)

καραλης

bet365

Ενθουσιασμένος για το νέο πανελλήνιο ρεκόρ και πανέτοιμος να σηκώσει το βραβείο του MVP, αφού έχει βάλει δύσκολα στον Μίλτο Τεντόγλου στη μεταξύ τους μονομαχία, ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο Gazzetta για τον αγώνα του.

Ούτε 10 μέρες δεν πέρασαν από την προηγούμενη φορά που γράφαμε πως ο Εμμανουήλ Καραλής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, στα 5.92μ, σε μίτινγκ στην Πολωνία. Σήμερα, μπροστά στο ελληνικό κοινό και στη μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση του στίβου, ο “Μανόλο” βελτίωσε εκ νέου το δικό του πια πανελλήνιο ρεκόρ υπερβαίνοντας τα 5.93μ, με τη δεύτερη προσπάθειά του. Το κοινό τον αποθέωσε κι εκείνος απόλαυσε ακόμη μία στιγμή με τον κόσμο, που τόσο λατρεύει να έχει στο πλευρό του.

Ο Καραλής, λίγο μετά τον αγώνα του και ανάμεσα στις φωτογραφίες που έβγαζε με τους φαν του που φώναζαν συνεχώς το όνομά του, μίλησε στο Gazzetta δείχνοντας την απερίγραπτη χαρά του ενώ ευχήθηκε… καλή επιτυχία στον Μίλτο Τεντόγλου, καθώς οι δυο τους κοντράρονται για το βραβείο του MVP της διοργάνωσης το οποίο κρίνεται με βάση την καλύτερη επίδοση).

«Νέο πανελλήνιο ρεκόρ, 5.93μ. Τι να πω ρε παιδιά, όλα τέλεια, όλα ωραία! Έκανα καλή προσπάθεια και στα 6 μέτρα, (τα οποία) πιστεύω θα έρθουν. Θα τα φτάσω σύντομα! Το πιστεύω πάρα πολύ. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει παρακολουθήσει τις προσπάθειες τις δικές μου και όλων των αθλητών και αυτό. Καλή επιτυχία για αύριο σε όλους τους αθλητές», είπε αρχικά ο Καραλής και έπειτα πρόσθεσε πως εύχεται συγκεκριμένα καλή επιτυχία στον Μίλτο Τεντόγλου, καθώς αύριο ο πρωταθλητής του μήκους θα διεκδικήσει το βραβείο του MVP: Αν πηδήξει ο Μίλτος πάνω από 8.50μ, respect. Αν όχι… δικό μου! Καλή επιτυχία Μίλτο».

Δείτε τις δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή στο Gazzetta

@Photo credits: eurokinissi, ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα