Ναδάλ: «Θέλω να επιστρέψω, αλλά δεν περιμένω να κερδίσω ξανά grand slam»

Κώστας Ευθυμιάδης
Ο Ραφαέλ Ναδάλ σε τηλεοπτική εκπομπή
Ο Ραφαέλ Ναδάλ σε συνέντευξή του παρουσιάστηκε αρκετά συγκρατημένος για την επιστροφή του στην ενεργό δράση.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Ισπανία, ο Ραφαέλ Ναδάλ παραδέχτηκε πως πλέον δεν έχει την… αυταπάτη ότι θα κερδίσει κι άλλο grand slam.

Ο Ισπανός θρύλος του τένις, θα κάνει ένα τελευταίο -πιθανότατα- Tour το 2024 και παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ότι είναι απίθανο να διεκδικήσει ξανά τίτλο σε grand slam.

«Θέλω να επιστρέψω και να αγωνιστώ, αλλά δεν έχω την προσδοκία να επιστρέψω και να κερδίσω το Roland Garros και το Australian Open. Αυτό μοιάζει πολύ μακρινό, αν όχι απίθανο», είπε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ στο Movistar Plus.

Ο Ναδάλ τόνισε πως το γεγονός ότι έμεινε… δεύτερος στην κούρσα με τα περισσότερα τρόπαια σε slam πίσω από τον Τζόκοβιτς, δεν τον έχει πειράξει καθόλου, καθώς θεωρεί ότι η καριέρα του κύλησε με «τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

«Ο Νόβακ (Τζόκοβιτς) θα μπορούσε να είναι απογοητευμένος με 22 slams. Πιστεύω πως ο Νόβακ είναι πολύ πιο έντονος από εμένα. Για εκείνον, θεωρώ ότι θα ήταν μεγάλη απογοήτευση αν δεν πετύχαινε το να έχει τα περισσότερα slams. Ίσως γι' αυτό και να το πέτυχε» σχολίασε ο Ισπανός.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα