Η Σάκκαρη κόντρα στην Βοντρούσοβα με φόντο τα ημιτελικά στο Βερολίνο

Η Μαρία Σάκκαρη στο Νότιγχαμ
Η Μαρία Σάκκαρη διεκδικεί σήμερα (23/6, όχι πριν τις 16:00 ώρα Ελλάδος) μια θέση στα ημιτελικά του Βερολίνου κόντρα στην Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τις 16:00 θα μπει στο κεντρικό court του Βερολίνου, διεκδικώντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Σήμερα, έχει το δυσκολότερο εμπόδιο έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το ταμπλό στο τουρνουά, αφού αντιμετωπίζει την Τσέχα Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

Η Βοντρούσοβα στην μοναδική συνάντησή τους, φέτος στην Ρώμη, είχε κερδίσει δύσκολα την Σάκκαρη και στο γρασίδι παίζει αρκετά καλά. Από την άλλη η Σάκκαρη προέρχεται από ένα σπουδαίο παιχνίδι χθες κόντρα στην Σάσνοβιτς και θέλει να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ.

Σε περίπτωση που τα καταφέρει, λίγο μετά θα μάθει και την αντίπαλό της στον ημιτελικό, από την αναμέτρηση της Βέκιτς με την Αβανεσιάν.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (23/06):

Steffi Graf Stadion:

  • 12:00 Κουντερμέτοβα - Αλεξάντροβα
  • 13:30 Γκαρσία - Κβίτοβα
  • 16:00 Σάκκαρη - Βοντρούσοβα
  • 18:00 Αβανεσιάν - Βέκιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

WTA Τελευταία Νέα