Πετρούσεφ: Ντεμπούτο κόντρα στη Ζάλγκιρις για τον Σέρβο φόργουορντ

Γιάννης Σταυρουλάκης
.
O Φίλιπ Πετρούσεφ θα κλείσει τη σεζόν 2024/25 ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα και θα κάνει το ντεμπούτο του με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις (30/10).

Το καλεντάρι της 6ης αγωνιστικής στέλνει τον Ερυθρό Αστέρα στο Κάουνας για την αναμέτρηση με την πρωτοπόρο Ζάλγκιρις (30/10) που ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη φετινή EuroLeague σημειώνοντας τέσσερις νίκες στους πρώτους πέντε αγώνες.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ολοκλήρωσαν την ανατροπή από το -19 στην αναμέτρηση με τη Ζαντάρ για την Αδριατική Λίγκα και πλέον στρέφονται στο ματς με τη Ζάλγκιρις όπου ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα δώσει για πρώτη φορά χρόνο συμμετοχής στον Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ο Σέρβος φόργουορντ ξεκίνησε τη σεζόν στον Ολυμπιακό και θα την κλείσει ως δανεικός στον Ερυθρό Αστέρα όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2022/23 πριν κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι για να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ.

Ο Πετρούσεφ μετράει 7.8 πόντους και 3.6 ριμπάουντ μ.ό. σε 82 συμμετοχές στη EuroLeague με την Εφές (2021/22), τον Ερυθό Αστέρα (2022/23) και τον Ολυμπιακό (2023-25). Εξάλλου, οι Σέρβοι ενημέρωσαν επίσημα ότι θα δώσουν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Aleksandar Nikolic Hall».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.