Αυτή είναι η ομορφότερη Ducati

Κώστας Παστρίμας
Αυτή είναι η ομορφότερη Ducati
Η Ducati Hypermotard RVE Mono ψηφίστηκε η πιο όμορφη μοτοσικλέτα της Διεθνούς Έκθεσης EICMA 2023.

Η Έκθεση EICMA 2023 ολοκληρώθηκε και όπως κάθε χρόνο οι επισκέπτες ψήφισαν την πιο όμορφη μοτοσικλέτα της φετινής έκθεσης. Την τελευταία ημέρα λοιπόν, στο περίπτερο του Motociclismo, όπως γίνεται παραδοσιακά ανακοινώθηκε ο νικητής του βραβείου που δεν είναι άλλος από την Ducati Hypermotard 698 Mono RVE.

Από τους 25.500 επισκέπτες που πήραν μέρος στην ψηφοφορία το 35% αποφάσισε ότι η μονοκύλινδρη ιταλική μοτοσικλέτα ήταν η ομορφότερη και είχε την τιμητική της στο Μιλάνο. Το επίσημο βραβείο παρέλαβε ο Αντρέα Φεραρέσι, διευθυντής του Centro Stile Ducati. Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Ducati κερδίζει το συγκεκριμένο βραβείο, καθώς το 2022 είχε κερδίσει η Ducati Diavel V4.

Ducati

Η Ducati γενικά είχε μια ισχυρή παρουσία στην έκθεση με όλα τα νέα της μοντέλα να μαγνητίζουν τους επισκέπτες. Είχαμε και μια σημαντική πρώτη αποκάλυψη στην EICMA που ήταν η επετειακή Panigale V4 SP2 30th Anniversary 916, αφιερωμένη στα 30 χρόνια από την κατασκευή της μίας και μοναδικής 916.

Ducati

Το βραβείο της πιο όμορφης μοτοσικλέτας της EICMA διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2005 από το ιταλικό περιοδικό μοτοσικλέτας Motociclismo σε συνεργασία με τους ανθρώπους της Έκθεσης. Αυτή είναι η 12η φορά που κερδίζει το βραβείο η Ducati η οποία παράλληλα ανακοίνωσε και την ημερομηνία του World Ducati Week 2024 που θα πραγματοποιηθεί στο Μιζάνο 26-28 Ιουλίου.

Ducati

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!