Με παριζιάνικο στυλ το νέο Peugeot Tweet 125

Κώστας Παστρίμας
Με παριζιάνικο στυλ το νέο Peugeot Tweet 125
Το καινούριο Peugeot Tweet 125 έχει αντλήσει έμπνευση από τα αυτοκίνητα της γαλλικής μάρκας.

Η Peugeot Motocycles έχει επιστρέψει πλέον δυναμικά στις αγορές της Ευρώπης ανανεώνοντας την γκάμα των δικύκλων της και παράλληλα παρουσιάζοντας καινούρια μοντέλα με βασικό χαρακτηριστικό την πολυτέλεια.

Ένα από τα μοντέλα που είναι αδύνατο να περάσουν απαρατήρητα είναι το νέο Tweet 125. Το εκλεπτυσμένο scooter της Peugeot Motocycles είναι πολύ προσεγμένο στο σχεδιαστικό κομμάτι αντλώντας έμπνευση από τα αυτοκίνητα της Peugeot. Χαρακτηριστικός είναι ο σχεδιασμός των DRL φώτων ημέρας ο οποίος θυμίζει τις «τρεις νυχιές» της γαλλικής μάρκας, ενώ και το πίσω φωτιστικό σώμα ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία.

Peugeot

Ο κινητήρας του Tweet 125 είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος 125 κ.εκ. με απόδοση 8,4 ίππους και 10,3 Nm ροπής. Οι τροχοί είναι 16 ιντσών, κάτι που του δίνει πλεονέκτημα στην άνεση και την οδηγική συμπεριφορά, ενώ τα φρένα είναι ισχυρά με δίσκο εμπρός και πίσω. Εξαιρετικός είναι και ο εξοπλισμός του Tweet με LCD οθόνη πληροφοριών, LED φώτα, θύρα φόρτισης USB και χώρο αποθήκευσης κάτω από τη σέλα.

Peugeot

Το νέο Tweet 125 είναι διαθέσιμο στην απλή έκδοση και την έκδοση GT η οποία φέρει έναν ιδιαίτερο χρωματισμό σε Graphite Grey με πορτοκαλί πινελιές. Η τιμή του ξεκινάει από τα 2.700 ευρώ και φτάνει τις 2.820 ευρώ στην έκδοση GT.

Peugeot

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!